Hulp nodig?

Hulp nodig?

Vertel de medewerkers van ZINN waar u vragen over heeft of als u praktische ondersteuning nodig hebt. Zij helpen en ondersteunen u graag. 

Cliëntondersteuner

Een cliëntondersteuner is iemand die u of uw naaste ondersteunt  bij al uw vragen rondom het regelen en de uitvoering van langdurige zorg. Voor het aanvragen van cliëntondersteuning kunt u kijken op de website van Menzis.

Ontvangt u zorg vanuit de gemeente, dan kunt u voor cliëntondersteuning contact opnemen met de betreffende gemeente waar u woont.

Maatschappelijk werk

De maatschappelijk werker helpt u met kleine of grote problemen. Bijvoorbeeld met vragen over uw gezondheid, uw woonsituatie, financiën of ziekte. Misschien heeft u andere vragen, bespreek het met de maatschappelijk werker zodat u de hulp krijgt die u nodig heeft. De maatschappelijk werker komt bij u thuis of in het woonzorglocatie waar u woont. 

Geestelijke verzorging

Naast medische zorg en behandeling is het belangrijk uw verhaal te kunnen delen. Aan wie kunt u uw verhaal kwijt? Aan wie vertelt u wie u bent of wilt zijn? Met wie kunt u praten over tegenstrijdige gevoelens? Wanneer u verblijft in een woonzorglocatie kunnen levens-, zingevings- en geloofsvragen zich opdringen. De geestelijk verzorger heeft professionele aandacht voor uw vraag en denkt mee in uw zoeken naar een eigen weg. Aan ZINN locaties De Brink, De Es, Zuiderflat, De Dilgt en De Burcht is een geestelijk verzorger verbonden.

Psychologie

Ervaart u gevoelens zoals somberheid of angst? De psycholoog van ZINN Gezondheidszorg begeleidt en ondersteunt u hierbij. Bij problemen met uw geheugen doet de psycholoog testen om te onderzoeken wat er aan de hand is. Na het onderzoeken geeft de psycholoog u en uw naasten uitleg, advies en begeleiding. De psycholoog denkt actief mee over uw woon- en leefomgeving en zorgt ervoor dat die optimaal is afgestemd op uw wensen en behoeften. Bekijk wat de psycholoog voor u kan betekenen.

Meer weten over Hulp nodig?

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Neem contact op