Huren met zorg

Huren met zorg

In en rondom de ZINN locaties zijn enkele huurappartementen voor senioren, ook voor echtparen. 

Beschermd wonen in uw eigen appartement, maar wel in een veilige omgeving met de zorg dichtbij. Dat kan bij ZINN. Als u een woning huurt van ZINN kunt u gemakkelijk gebruik maken van de faciliteiten en diensten die een woonzorgcentrum biedt. Zoals het restaurant, de kapper, een winkeltje en fysiotherapie. Bovendien is het woonzorgcentrum een ontmoetingsplek voor bewoners en ouderen uit de wijk. Ook organiseert ZINN leuke uitstapjes, activiteiten en optredens waaraan u kunt deelnemen.

Ook voor echtparen

De woningen worden door ZINN of een woningcorporatie verhuurd. Voor huurwoningen van ZINN geldt dat belangstellenden met een CIZ-zorgindicatie voorrang krijgen. Ook aan echtparen waarvan één van beide intensieve zorg nodig heeft verhuurt ZINN appartementen, zodat u toch samen kunt blijven. Deze appartement zijn extra ruim bemeten, liggen aaneengeschakeld of bevinden zich onder één dak.

De beslissing om in dezelfde flat te gaan wonen is een heel goede geweest.

Mevrouw Douma: "Tien jaar gelden maakte ik de keuze om in een huurappartement van de Zuiderflat te gaan wonen. Vlakbij mijn man, die een eigen kamer heeft op de woonafdeling voor mensen met dementie. De beslissing om in dezelfde flat te gaan wonen is een heel goede geweest." 

Hoe is het om te huren met zorg?

Hoe is het om te huren met zorg?

Veel gestelde vragen

Wat kost het om te huren bij ZINN?

ZINN biedt sociale en vrije sector huurwoningen aan. De huurprijzen verschillen en worden getoond op de pagina's over huren met zorg:
Huren in Groningen
Huren in ZINN locatie De Brink
Huren in ZINN locatie De Es

Huren in Haren
Huren in Chopin (woontoren)
Huren in Mozart (woontoren)

Alle mogelijkheden én prijzen zijn op te vragen bij het servicepunt van ZINN via telefoonnummer 050-5852000 of via het e-mailadres servicepunt@zinnzorg.nl.

Hoe lang is de wachttijd om te huren bij ZINN?

Wachttijden
Om te kunnen huren bij ZINN dient u zich in te schrijven op de wachtlijst. Kandidaten met een zorgindicatie hebben voorrang op kandidaten zonder zorgindicatie.
De wachttijd is ongeveer anderhalf jaar, afhankelijk van de locatie waarvoor u zich heeft ingeschreven.

Meer weten over Huren met zorg

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Heeft u vragen of wilt u graag een medewerker spreken? Onze medewerkers van het Servicepunt staan u graag te woord.

Neem contact op