Palliatieve zorg

Palliatieve zorg

Als u of uw naaste niet lang meer te leven heeft, komen er vaak veel emoties naar boven of er ontstaan vragen. Bij ZINN kunt u terecht voor zorg, hulp en ondersteuning in de laatste fase van het leven. Dit kan zowel thuis als buitenshuis. ZINN locatie De Brink heeft speciaal ingerichte studio’s  voor palliatieve zorg.

Vertrouwde zorg in een huiselijke omgeving
Als u of uw naaste tijdens de laatste fase verblijft in de zorgstudio in De Brink, is er 24 uur per dag zorg aanwezig. De specialist ouderengeneeskunde, zorgmedewerkers, maatschappelijk werker en geestelijk verzorger staan voor u klaar.  

Huiselijk ingerichte zorgstudio
In ZINN locatie De Brink zijn vier zorgstudio’s van ongeveer 20m2 met eigen sanitaire voorzieningen ingericht op palliatieve zorg. De zorgstudio is huiselijk ingericht en er is ruimte voor uw eigen spullen. Het is belangrijk dat u zo comfortabel mogelijk verblijft. Vertel het ons wat u daarvoor nodig heeft. 
Heeft u wensen? Bespreek het met de zorgmedewerkers, zij helpen graag mee deze te vervullen.

Familie: “Met veel respect, geduld en tact werd er voor ons familielid gezorgd. Ook de medewerkers van de nachtdienst gaven ons in deze moeilijke tijd prettige aandacht.”

Voor mantelzorgers
Als familie of naaste kunt u altijd blijven slapen. Alles is voor u aanwezig in De Brink, zoals ontbijt, lunch en avondeten in het restaurant. 

De laatste levensfase van een naaste is voor de mantelzorger vaak intensief. Geef het aan als u hulp of ondersteuning nodig heeft tijdens de laatste fase van uw naaste. 

Veel gestelde vragen

Wat kost het om palliatieve zorg in De Brink of De Burcht te ontvangen?

ZINN locatie De Brink heeft speciaal ingerichte studio's voor palliatieve zorg. ​Het is afhankelijk van uw indicatie hoe dit vergoed wordt. Naast de vergoeding betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor) of aan uw zorgverzekeraar.

Meer weten over Palliatieve zorg

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Neem contact op