Palliatieve zorg

Palliatieve zorg

ZINN biedt hulp en ondersteuning bij de laatste fase van het leven. Dit kan zowel thuis als buitenshuis. ZINN locatie De Brink heeft speciaal ingerichte studio's voor palliatieve zorg. 

De specialist ouderengeneeskunde, de zorgmedewerkers, maatschappelijk werker en geestelijk verzorger horen tot het team van medewerkers dat voor u klaar staat. Vaste vertrouwde gezichten in een eigen ingerichte omgeving. Deze deskundige zorg is 24 uur per dag aanwezig. Uw wensen en die van uw familie staan centraal. Zo kan familie altijd blijven slapen en is alles voor u aanwezig in De Brink, zoals ontbijt, lunch en avondeten in het restaurant.
Zijn er andere wensen? Dan helpen we mee om deze te vervullen. En als u dat wenst kunt u deelnemen aan activiteiten die worden aangeboden. 

Met veel respect, geduld en tact werd er voor ons familielid gezorgd. Ook de medewerkers van de nachtdienst gaven ons in deze moeilijke tijd prettige aandacht.

Veel gestelde vragen

Wat kost het om palliatieve zorg in De Brink te ontvangen?

ZINN locatie De Brink heeft speciaal ingerichte studio's voor palliatieve zorg. ​Het is afhankelijk van uw indicatie hoe dit vergoed wordt. Naast de vergoeding betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor) of aan uw zorgverzekeraar.

Meer weten over Palliatieve zorg

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Heeft u vragen of wilt u graag een medewerker spreken? Onze medewerkers van het Servicepunt staan u graag te woord.

Neem contact op