Tijdelijk wonen

Tijdelijk wonen

Als u het thuis niet redt, bijvoorbeeld door ziekte, ziekenhuisopname van uw partner of na ziekenhuisopname van u zelf, dan kunt u ook tijdelijk bij ZINN verblijven. Dit wordt ook wel eerstelijns verblijf genoemd.

Soms kunt u, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, tijdelijk niet thuis wonen. Dan is het mogelijk om tijdelijk bij ZINN te wonen. Dit wordt eerstelijns verblijf genoemd. 

Wanneer kan ik tijdelijk bij ZINN wonen?

  • Na een ziekenhuisopname. Het ziekenhuis vraagt een indicatie aan.
  • Als er thuis niet genoeg zorg geboden kan worden. Uw huisarts vraagt een indicatie aan, bijvoorbeeld na een val of ziekte.
  • Op eigen initiatief kunt u tegen het dagtarief een kamer huren. Dit biedt overbelaste mantelzorgers de mogelijkheid de zorg tijdelijk aan een ander over te dragen.  ​

Voor beschikbaarheid en meer informatie kunt u terecht bij het Servicepunt van ZINN.

Mijn vrouw had met een zware longontsteking in het ziekenhuis gelegen en ze was een beetje de draad kwijt. Eigenlijk was het voor mij een opluchting dat ze ergens kon aansterken en dat er goed op haar gepast werd.

Onze zorg is erop gericht dat u weer terug kunt naar uw thuissituatie. Het kan ook zijn dat u wacht op opname in een andere locatie en daarom tijdelijk verblijft.

​​​​​​​ZINN kent geen vaste bezoektijden. Bezoek is van harte welkom.

Meer weten over Tijdelijk wonen

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Heeft u vragen of wilt u graag een medewerker spreken? Onze medewerkers van het Servicepunt staan u graag te woord.

Neem contact op