Wonen met intensieve zorg

Wonen met intensieve zorg

Heeft u 24 uur per dag intensieve verpleging, persoonlijke verzorging en behandeling nodig, dan is verhuizen naar een woonzorglocatie vaak de beste oplossing. Hiervoor heeft u een Wlz-indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig.

Verhuizen naar een woonzorglocatie is een grote stap. Het is belangrijk dat u zich prettig voelt in uw nieuwe woonomgeving. Binnen ZINN besteden we veel aandacht aan zo plezierig mogelijk ouder worden. Wij vinden het belangrijk dat u comfortabel woont in een prettige en sfeervolle leefomgeving.

Studio's met gezamenlijke huiskamer

Bij ZINN heeft u uw eigen studio met sanitair. Uw bezoek is op alle momenten van de dag welkom. De gezamenlijke huiskamer deelt u met 7 à 9 bewoners. In de sfeervolle en gezellige huiskamer kunt u de andere bewoners ontmoeten, samen koffie drinken, ontbijten, lunchen of dineren.

Zorg op maat

Uw gezondheid is bij ons in deskundige handen. Onze specialist ouderengeneeskunde is verantwoordelijk voor uw algehele gezondheid, welbevinden en behandeling. De specialist werkt nauw samen met een team van betrokken zorgprofessionals waaronder een verpleegkundig specialist, fysio- en ergotherapeut, tandarts, mondhygiënist en psycholoog of maatschappelijk werker. De samenstelling van het team wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

De indicatie kunt u aanvragen bij het CIZ. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn of wilt u (financieel) advies? Het Servicepunt van ZINN kan u ondersteunen. 

Zorg voor echtparen

Voor echtparen zijn er mogelijkheden om zo lang mogelijk samen te blijven, ook als één van beide intensieve zorg nodig heeft. ZINN heeft diverse appartementen die geschikt zijn voor echtparen. Een aantal appartementen is extra ruim bemeten en geschikt om als echtpaar in te wonen. Er zijn ook aaneengeschakelde appartementen. Het is ook mogelijk om elk in een eigen appartement te wonen. Zo kunt u samen of in elkaars buurt blijven.

​​​​​​​ZINN kent geen vaste bezoektijden. Bezoek is van harte welkom.

Veel gestelde vragen over intensieve zorg

Hoe krijg ik een indicatie?

Heeft u blijvend intensieve zorg nodig? Dan kunt u wellicht zorg krijgen vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) onderzoekt of u daarvoor in aanmerking komt.

Meer weten over Wonen met intensieve zorg

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Heeft u vragen of wilt u graag een medewerker spreken? Onze medewerkers van het Servicepunt staan u graag te woord.

Neem contact op