Zelfstandig wonen met zorg

Zelfstandig wonen met zorg

Als u 24-uurs zorg in de nabijheid nodig heeft en nog zelfstandig kunt wonen, dan kunt u in één van de locaties van ZINN wonen.

Heeft u 24-uurs zorg in de nabijheid nodig, maar kunt u nog wel zelfstandig wonen? Dan kunt u met een indicatie van het CIZ in een ZINN-locatie wonen. U krijgt dan een eigen appartement. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle voorzieningen, faciliteiten en diensten die de locatie biedt. Bijvoorbeeld een restaurant, winkeltje, kapper en bibliotheek. Bovendien brengt een woonzorgcentrum veel afleiding en vertier, het is een ontmoetingsplek voor bewoners en ouderen uit de wijk. 

Zorg op maat

Als u voor deze vorm van wonen kiest, houdt u uw eigen huisarts. Uw dagelijkse zorg krijgt u van de medewerkers van ZINN. Heeft u daarnaast ook zorg nodig zoals fysiotherapie, ergotherapie of logopedie, dan staat het team van ZINN Gezondheidszorg tot uw beschikking. 

Zorg voor echtparen

Voor echtparen zijn er mogelijkheden om zo lang mogelijk samen te blijven, ook als één van beide intensieve zorg nodig heeft. ZINN heeft diverse appartementen die geschikt zijn voor echtparen. Een aantal appartementen is extra ruim bemeten en geschikt om als echtpaar in te wonen. Er zijn ook aaneengeschakelde appartementen. Het is ook mogelijk om elk in een eigen appartement te wonen. Zo kunt u samen of in elkaars buurt blijven.

​​​​​​​ZINN kent geen vaste bezoektijden. Bezoek is van harte welkom.

Meer weten over Zelfstandig wonen met zorg

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Heeft u vragen of wilt u graag een medewerker spreken? Onze medewerkers van het Servicepunt staan u graag te woord.

Neem contact op