Diëtist

Diëtist

De diëtisten van ZINN Gezondheidszorg helpen u met verantwoorde voeding en een gezonde leefstijl. Gewoon bij u thuis, wel zo makkelijk. 

Advies en begeleiding bij eten en drinken

Heeft u weinig energie of is uw eetlust verminderd? Of moet u een speciaal dieet volgen en weet u niet precies wat u wel en niet kunt eten? Onze diëtisten helpen u graag. Samen met u stelt de diëtist een persoonlijk voedingsplan op.

Gespecialiseerd in voedingsadvies voor ouderen

De diëtisten van ZINN Gezondheidszorg zijn gespecialiseerd in verantwoorde voeding en een gezonde leefstijl voor ouderen. Zo nodig werken ze samen met andere therapeuten, bijvoorbeeld een fysiotherapeut of logopedist.  

Verwijzing

U kunt meestal zonder verwijzing bij de diëtist terecht. De diëtist neemt wel contact op met uw huisarts, om hem/haar op de hoogte te brengen van de behandeling. In sommige gevallen is een verwijzing van de huisarts wel noodzakelijk. Dit zal de diëtist dan met u overleggen. 

Vergoedingen

Uw basis-zorgverzekering vergoedt per kalenderjaar 3 uur advies van de diëtist. Informeer bij uw zorgverzekering wat op uw situatie van toepassing is en houd rekening met uw eigen risico.
 

Meer weten over Diëtist

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Neem contact op