Persoonsalarmering

Persoonsalarmering

Een veilig gevoel, 24 uur per dag, zeven dagen per week met persoonsalarmering van ZINN. U bent, in geval van nood, verzekerd van hulp of zorg die u op dat moment nodig heeft. 

U wilt graag zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen, maar voelt zich de laatste tijd minder veilig of zelfverzekerd. Met persoonsalarmering van ZINN bent u, in geval van nood, verzekerd van hulp of de zorg die u op dat moment nodig heeft.

Heeft u gekozen voor onze persoonsalarmering, dan komt een medewerker van ZINN bij u thuis om uit te leggen hoe het in zijn werk gaat.

Als de persoonsalarmering geregeld is, draagt u de alarmknop aan een halsketting of polsband. Door op de knop te drukken ontstaat er een spreekluister-verbinding met een medewerker van de meldbank van ZINN. Als het nodig is komt een medewerker naar u toe. ZINN schakelt nooit eerst uw buren of familie in.

Tarief persoonsalarmering

Alarmering van ZINN kost € 24,50 per maand. Daarnaast betaalt u eenmalig € 51,- voor de installatie van de apparatuur en de sleutelkluis. U betaalt geen extra tarief als u alarmeert, ook niet als wij naar u toe komen. Op medische gronden is het soms mogelijk om in aanmerking te komen voor een vergoeding van abonnementskosten via uw ziektekostenverzekeraar. Hiervoor is een medische indicatie van uw huisarts noodzakelijk. Neem hierover contact op met uw ziektekostenverzekeraar.

Ik voelde me onzeker

Wat als ik ongelukkig ten val kom? Hoe kan ik dan iemand waarschuwen en eventueel zorg ontvangen? Persoonsalarmering bleek voor mij de oplossing.