Persoonsalarmering

Persoonsalarmering

Een veilig gevoel, 24 uur per dag, zeven dagen per week met persoonsalarmering van ZINN. U bent, in geval van nood, verzekerd van hulp of zorg die u op dat moment nodig heeft. 

U wilt graag zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen, maar voelt zich de laatste tijd minder veilig of zelfverzekerd. Met persoonsalarmering van ZINN bent u, in geval van nood, verzekerd van hulp of de zorg die u op dat moment nodig heeft.

Heeft u gekozen voor onze persoonsalarmering, dan komt een medewerker van ZINN bij u thuis om uit te leggen hoe het in zijn werk gaat. Vervolgens kan deze medewerker de aanmelding, samen met u, verzorgen. De persoonsalarmering van ZINN maakt gebruik van uw vaste telefoonlijn en werkt niet via een mobiele telefoon.

Als de persoonsalarmering geregeld is, draagt u de alarmknop aan een halsketting of polsband. Door op de knop te drukken ontstaat er een spreekluister-verbinding met een medewerker van de centrale meldbank. Als het nodig is komt een medewerker naar u toe. ZINN schakelt nooit eerst uw buren of familie in.

Uw veiligheid voorop!
ZINN maakt gebruik van het Clavisio sleutelsysteem. U krijgt een sleutelkluis bij uw voordeur. De kluis is gemaakt van extra gehard staal, waardoor het bestand is tegen vandalisme en inbraak. Het is voorzien van het politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’. Bovendien heeft het de hoogste kwalificatie van de SKG gekregen. Er is nog nooit een sleutelkluis van ZINN opengebroken.
De kluis blijft eigendom van ZINN. 

Tarief persoonsalarmering

Alarmering van ZINN kost € 25,50 per maand. Daarnaast betaalt u eenmalig € 52,- voor de installatie van de apparatuur en de sleutelkluis. U betaalt geen extra tarief als u alarmeert, ook niet als wij naar u toe komen. Op medische gronden is het soms mogelijk om in aanmerking te komen voor een gedeeltelijke vergoeding van abonnementskosten via uw ziektekostenverzekeraar. Hiervoor is een medische indicatie van uw huisarts noodzakelijk. Neem hierover contact op met uw ziektekostenverzekeraar.

Ik voelde me onzeker

Wat als ik ongelukkig ten val kom? Hoe kan ik dan iemand waarschuwen en eventueel zorg ontvangen? Persoonsalarmering bleek voor mij de oplossing.

Veelgestelde vragen

Wat is Persoonsalarmering?

Persoonsalarmering is een systeem waarmee u 24 uur per dag verzekerd bent van hulp in noodgevallen. U roept hulp in via de alarmknop op een polsbandje of ketting. Een veilig gevoel. Voor u én voor uw partner, familie of vrienden. Zeker voor thuiswonende ouderen is Persoonsalarmering een uitkomst.

 

Hoe werkt Persoonsalarmering?
 • U vraagt persoonsalarmering aan via het Servicepunt van ZINN. Eén van hen komt bij u thuis om te vertellen hoe persoonsalarmering werkt. We nemen dan ook een kluis mee om te laten zien hoe het geïnstalleerd gaat worden. Afhankelijk van hoe u woont moet u daarvoor toestemming vragen aan de Vereniging van Eigenaren.
   
 • Een medewerker komt het alarmsysteem bij u thuis installeren. Ook krijgt u naast de voordeur een sleutelkluisje (hoogste politiekeurmerk), waarin uw huissleutel veilig wordt opgeborgen. Vanzelfsprekend krijgt u goed uitgelegd hoe alles werkt. 
   
 • U krijgt een polsbandje of een ketting met daarop een alarmknop. Deze draagt u altijd, zodat u voortaan verzekerd bent van noodhulp.
   
 • In geval van nood drukt u op de knop. U krijgt dan een spreek-luister-verbinding met de centrale meldbank kunt u aangeven wat er aan de hand is. Indien nodig komt een medewerker van ZINN Thuiszorg zo snel mogelijk naar u toe. Bent u niet in staat om te antwoorden, dan komen wij sowieso naar u toe.
Wat zijn redenen om te kiezen voor Persoonsalarmering van ZINN?
 • Direct hulp
  ZINN biedt direct hulp. Andere aanbieders schakelen eerst buren of familie in om polshoogte te nemen. Wij vinden: als elke seconde telt, is snelle hulp van levensbelang.
   
 • Topkwaliteit
  ZINN gebruikt kwalitatief hoogwaardige alarmsystemen en sleutelkluisjes van het merk Clavisio. Deze kluisjes dragen het keurmerk SKG en het politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn bestand tegen inbraak en vandalisme.
   
 • Scherpe prijs
  ZINN rekent geen extra bedrag als wij voor noodhulp naar u toe komen; het maandelijkse abonnementstarief omvat alle hulp.
   
Wat kost persoonsalarmering van ZINN?

Dit persoonlijk alarmsysteem kost bij ZINN € 25,50- per maand. Daarnaast betaalt u eenmalig € 52,- voor de installatie van de apparatuur en de sleutelkluis. U betaalt niks extra als u alarmeert, ook niet als wij naar u toe komen. Alle hulp is dus inbegrepen in de abonnementsprijs.

 

Vergoedt de zorgverzekeraar de kosten van Persoonsalarmering?

Sommige ziektekostenverzekeringen vergoeden de abonnementskosten. Neem hierover contact op met uw eigen verzekering.

Kan ik een demonstratie van Persoonsalarmering krijgen?

Ja, wij demonstreren graag hoe eenvoudig Persoonsalarmering werkt. Deze demonstratie is vrijblijvend. Via het Servicepunt van ZINN kunt u een afspraak maken voor een demonstratie. 

 

Hoe kan ik Persoonsalarmering aanvragen?

U kunt Persoonsalarmering aanvragen via het Servicepunt van ZINN. De medewerkers adviseren u graag.

Meer weten over Persoonsalarmering

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Neem contact op