Persoonsalarmering

Persoonsalarmering

Een veilig gevoel, 24 uur per dag, zeven dagen per week met persoonsalarmering van Zorgcentrale Noord (ZCN) te Beilen. U bent in geval van nood verzekerd van hulp of zorg die u op dat moment nodig heeft.

U wilt graag zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen, maar voelt zich de laatste tijd minder veilig of zelfverzekerd. Met persoonsalarmering bent u, in geval van nood, verzekerd van hulp of de zorg die u op dat moment nodig heeft.

Abonnement persoonsalarmering

Om gebruik te maken van persoonsalarmering heeft u een abonnement op de alarmeringsapparatuur en een sleutelkluis nodig. U sluit dit abonnement af bij ZCN. U bent zelf verantwoordelijk voor het zorgen voor toegang tot uw woning. U kunt een sleutelkluis aanschaffen of een sleutelkluis (de cKey pin met Europees keurmerk) via ZCN huren. 

Als de persoonsalarmering geregeld is, krijgt u een zender met een alarmknop. Door op de knop te drukken, belt u met een medewerker van de centrale meldbank van Zorg Centrale Noord (ZCN) in Beilen. Als het nodig is, komt na uw alarmering een thuiszorgmedewerker (of iemand uit uw eigen netwerk) naar u toe. 

Op medische gronden is het soms mogelijk om in aanmerking te komen voor een gedeeltelijke vergoeding van abonnementskosten via uw ziektekostenverzekeraar. Hiervoor is een medische indicatie van uw huisarts noodzakelijk. Neem hierover contact op met uw ziektekostenverzekeraar.

Aanmelden kan via Zorgcentrale Noord: 088 980 09 53 of mailen naar pa@zcn.nl. Het postadres is: Zorgcentrale Noord Alarmering, Postbus 200, 9410 AE Beilen.

Ik voelde me onzeker

Wat als ik ongelukkig ten val kom? Hoe kan ik dan iemand waarschuwen en eventueel zorg ontvangen? Persoonsalarmering bleek voor mij de oplossing.

Meer weten over Persoonsalarmering

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Neem contact op