Fysiotherapie in Hoogezand

Fysiotherapie in Hoogezand

Op zoek naar fysiotherapie in Hoogezand en omgeving? De fysiotherapeuten van ZINN Gezondheidszorg helpen ouderen in beweging. Met een behandeling op maat of fitness onder begeleiding? Neem contact op voor meer informatie.

Fysiotherapie op maat

Is overeind komen moeilijk, bent u snel uit evenwicht of bent u aan het herstellen van een operatie? Fysiotherapie helpt u om zo vitaal en mobiel mogelijk te blijven. Samen met u stelt de fysiotherapeut een op maat gemaakt behandelplan en beweegprogramma op. Dat bestaat bijvoorbeeld uit looptraining, evenwichtsoefeningen, tips om vallen te voorkomen of arm- en handtraining. Indien u een voorkeur heeft voor een bepaalde behandelaar kunt u dit altijd aangeven.

Wilt u meer informatie over vergoedingen en/of de tarieven? Bekijk dan het document: Algemene voorwaarden en tarievenlijst fysiotherapie. 

Fitness onder begeleiding

Fitness helpt om uw spieren te versterken en uw conditie te verbeteren. In ZINN locatie De Burcht kunt u zonder verwijzing fitnessen onder begeleiding van een fysiotherapeut of bewegingsagoog. U maakt daarbij gebruik van moderne bewegingsapparatuur in een ruime oefenzaal. Fitnessen doet u in een groep op een vaste tijd en dag in de week. De begeleiding van de fysiotherapeut of bewegingsagoog wordt persoonlijk afgestemd op wat u belangrijk vindt en wat u sterker kan maken.

Kosten fitness abonnement:

  • € 30 per maand voor 1 x per week fitnessen
  • € 45 per maand voor 2 x per week fitnessen

U kunt uw fitness abonnement maandelijks opzeggen.

Aanmelden fysiotherapie Hoogezand

Fysiotherapeuten

Niels Postma

Niels Postma

Fysiotherapeut

Karin de Vries

Karin de Vries

Fysiotherapeut

Marlies van der Valk

Marlies van der Valk

Fysiotherapeut