De Dilgt

De Dilgt

Het is sfeervol wonen in de moderne woonzorglocatie ZINN locatie De Dilgt in Haren. De bewoners ervaren het als een gemoedelijke locatie met een compleet aanbod door voorzieningen zoals een winkeltje, wekelijkse markt, kapper, een speciale tuin voor mensen met dementie en behandelcentrum voor fysio- en ergotherapie en fitness.

Woonvormen

  • Begeleiding bij dementie
  • Zelfstandig wonen met zorg
  • Wonen met intensieve zorg
  • Revalidatie

Voorzieningen

  • Woonzorglocatie
  • Buurthuiskamer
  • Thuiszorgteam
  • Restaurant
  • Fysio- en ergotherapie
  • Revalidatiecentrum

De Dilgt is een moderne woonzorglocatie op een prachtig en groen terrein, aan de rand van Haren. Ongeveer 350 bewoners ontvangen hoogwaardige zorg, begeleiding en/of ze verblijven er om te revalideren. 

Bewoners, bezoekers, familie en buurtbewoners zijn welkom op het levendige binnenplein met restaurant en Grand Café. Daarnaast zijn er faciliteiten als een biljart, digitale bus, kapper, winkeltje, pedicure, bibliotheek en een behandelcentrum van ergo- en fysiotherapie waar ook fitness onder begeleiding mogelijk is. Er is volop gelegenheid om samen met andere (buurt)bewoners, bezoekers en familie deel te nemen aan activiteiten. Wekelijks is er een markt met groente, fruit, kleding en bloemen en elke zondag wordt een kerkdienst georganiseerd.

Naast medische zorg en behandeling is het belangrijk uw verhaal te kunnen delen. De geestelijk verzorger heeft, indien gewenst, professionele aandacht voor uw vraag en denkt mee in uw zoeken naar een eigen weg.

Bewoners en bezoekers kunnen gratis gebruik maken van de duofiets, rolstoelfiets, scootmobiel en golfcar (voor korte ritjes, bijvoorbeeld naar het centrum van Haren).

In de locatie is gratis Wifi aanwezig voor bewoners en gasten.

 

Ik woon zelfstandig en heb alle voorzieningen en hulp dichtbij. Het voelt veilig en vertrouwd. Ik geniet van mijn uitzicht, de ruimte en gezelligheid.

Impressie De Dilgt

Terrein De Dilgt

Op het terrein van De Dilgt staan drie moderne woontorens 'Chopin', 'Mozart' en 'Vivaldi' (toewijzing Vivaldi verloopt via De Huismeesters). In Mozart en Chopin kunnen ouderen met een lichte of intensieve zorgvraag in een eigen zorg- of huurappartement wonen. Vanaf de zomer van 2020 kan dit ook in de nieuwe woontorens Bach, Brahms en zorgvilla Verdi. Op het terrein van De Dilgt staat ook een kleinschalig luxe appartementencomplex 'De Cirkel'. De Cirkel is een thuis voor 40 mensen met dementie en biedt zorg in een luxe setting.

Meer weten over De Dilgt

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Neem contact op