Nieuwbouw Dilgtweg

Nieuwbouw Dilgtweg

Naast het moderne woonzorgcentrum De Dilgt realiseert ZINN in 2019 aan de Dilgtweg drie nieuwe woontorens voor senioren. De bouw start in 2019 en is medio 2020 gereed. Rondom De Dilgt staan al drie soortgelijke woontorens – Mozart, Chopin en Vivaldi. Het terrein bevindt zich in een prachtige groene en landelijke omgeving. Via deze pagina blijft u op de hoogte van het laatste nieuws rondom de nieuwbouw aan de Dilgtweg.

 

In de drie nieuwe woontorens worden in totaal ca. 90 twee- en driekamerappartementen gerealiseerd. Er is een aparte berging met aansluiting voor wasmachine en droger aanwezig. Elk appartement is voorzien van een balkon of terras. Parkeerplaatsen zijn aanwezig.

Vragen over de nieuwbouw

Heeft u vragen over de nieuwbouw? Dan kunt u contact opnemen met het Servicepunt, tel 050 - 752 5000. Belangstellenden voor de appartementen kunnen zich (telefonisch) aanmelden bij het Servicepunt. U wordt dan op de hoogte gehouden via een nieuwsbrief per e-mail. De eerste nieuwsbrief verschijnt in het eerste kwartaal van 2019.