Nieuwbouw Dilgtweg

Nieuwbouw Dilgtweg

Moderne huur- en zorgappartementen op het terrein van ZINN locatie De Dilgt.

 

Naast woonzorgcentrum De Dilgt realiseert ZINN aan de Dilgtweg drie prachtige, nieuwe woontorens met huur- en zorgappartementen voor senioren. De bouw is inmiddels gestart en voorjaar 2020 gereed. Rondom De Dilgt staan al drie soortelijke woontorens – Mozart, Chopin en Vivaldi. Het terrein bevindt zich in een prachtige, groene en landelijke omgeving.

Bewoners van de woontorens kunnen gebruik maken van alle voorzieningen, de service en diensten die ZINN locatie De Dilgt biedt. Er is volop gelegenheid voor ontmoeting. Het restaurant biedt een dagelijks wisselende menukaart en in het Grand Café kunt u samen met andere (buurt)bewoners en familie genieten van een hapje en een drankje.

In de drie nieuwe woontorens worden in totaal 90 twee- en driekamerappartementen gerealiseerd. De afmetingen van de appartementen variëren van 71 m² tot 83 m². Elk appartement is voorzien van een balkon of terras. 

Architectuur woontorens
Op de impressies van de nieuwbouw kunt u zien dat de woontorens er verschillend uitzien. De woontoren aan de Rijksstraatweg heeft het uiterlijk van een villa en bestaat uit twee verdiepingen. De andere twee nieuw te bouwen woontorens, met drie en vier verdiepingen, zijn soortgelijk aan de al bestaande woontorens op het terrein van De Dilgt.

Toewijzing
Over de toewijzing en invulling van de huur- en zorgappartementen is nog niks bekend. Hier gaat ZINN zich in de tweede helft van 2019 over buigen.

Vragen over de nieuwbouw

Heeft u vragen over de nieuwbouw? Dan kunt u contact opnemen met het Servicepunt, tel 050 - 752 5000. Belangstellenden voor de appartementen kunnen zich (telefonisch) aanmelden bij het Servicepunt. U wordt dan op de hoogte gehouden via een nieuwsbrief per e-mail. De eerste nieuwsbrief kunt vinden aan de rechterkant van deze pagina.