Fysiotherapie in De Es

Fysiotherapie in De Es

De fysiotherapeuten van ZINN Gezondheidszorg helpen ouderen in beweging. Met een behandeling op maat of fitness onder begeleiding in de oefenzaal van ZINN locatie De Es.

Fysiotherapie op maat

Is overeind komen moeilijk, bent u snel uit evenwicht of bent u aan het herstellen van een operatie? Fysiotherapie helpt u om zo vitaal en mobiel mogelijk te blijven. Samen met u stelt de fysiotherapeut een op maat gemaakt behandelplan en beweegprogramma op. Dat bestaat bijvoorbeeld uit looptraining, evenwichtsoefeningen, tips om vallen te voorkomen of arm- en handtraining. 

Fitness onder begeleiding

Fitness helpt om uw spieren te versterken en uw conditie te verbeteren. In ZINN locatie De Es kunt u op vaste tijden fitnessen onder begeleiding van een fysiotherapeut of bewegingsagoog. U maakt daarbij gebruik van moderne bewegingsapparatuur in een ruime oefenzaal. De begeleiding van de fysiotherapeut of bewegingsagoog wordt afgestemd op wat u belangrijk vindt en wat u sterker kan maken. 

Kosten fitnessabonnement:

  • € 30 voor 1 x per week fitnessen
  • € 45 voor 2 x per week fitnessen 

Bekkenfysiotherapie Selwerd

Verschillende klachten kunnen veroorzaakt worden door spieren in de bekkenbodem. Met oefentherapie kunt u de spieren van uw bekkenbodem trainen en klachten verminderen of zelfs verhelpen. De bekkenfysiotherapeut helpt u daarbij. Er is altijd winst te behalen. Meer weten? Klik  dan de folder aan de rechterkant van deze pagina aan.

 

Aanmelden fysiotherapie Selwerd

Fysiotherapeuten in De Es

Irene Ganzeboom

Irene Ganzeboom

Fysiotherapeut

  • Bekkenfysiotherapeut
Femmy Kragt

Femmy Kragt

Fysiotherapeut