Fysiotherapie in De Es

Fysiotherapie in De Es

De fysiotherapeuten van ZINN Gezondheidszorg helpen ouderen in beweging. Met een behandeling op maat of fitness onder begeleiding in de oefenzaal van ZINN locatie De Es.

Fysiotherapie op maat

Is overeind komen moeilijk, bent u snel uit evenwicht of bent u aan het herstellen van een operatie? Fysiotherapie helpt u om zo vitaal en mobiel mogelijk te blijven. Samen met u stelt de fysiotherapeut een op maat gemaakt behandelplan en beweegprogramma op. Dat bestaat bijvoorbeeld uit looptraining, evenwichtsoefeningen, tips om vallen te voorkomen of arm- en handtraining. Indien u een voorkeur heeft voor een bepaalde behandelaar kunt u dit altijd aangeven.

Wilt u meer informatie over vergoedingen en/of de tarieven? Bekijk dan het document: Algemene voorwaarden en tarievenlijst fysiotherapie. 

Fitness onder begeleiding

Fitness helpt om uw spieren te versterken en uw conditie te verbeteren. In ZINN locatie De Es kunt u zonder verwijzing fitnessen onder begeleiding van een fysiotherapeut of bewegingsagoog. U maakt daarbij gebruik van moderne bewegingsapparatuur in een ruime oefenzaal. Fitnessen doet u in een groep op een vaste tijd en dag in de week. De begeleiding van de fysiotherapeut of bewegingsagoog wordt persoonlijk afgestemd op wat u belangrijk vindt en wat u sterker kan maken.

Kosten fitness abonnement:

  • € 30 per maand voor 1 x per week fitnessen
  • € 45 per maand voor 2 x per week fitnessen

U kunt uw fitness abonnement maandelijks opzeggen.

Bekkenfysiotherapie Selwerd

Verschillende klachten kunnen veroorzaakt worden door spieren in de bekkenbodem. Met oefentherapie kunt u de spieren van uw bekkenbodem trainen en klachten verminderen of zelfs verhelpen. De bekkenfysiotherapeut helpt u daarbij. Er is altijd winst te behalen. Meer weten? Klik  dan de folder aan de rechterkant van deze pagina aan.

 

Aanmelden fysiotherapie Selwerd

Fysiotherapeuten in De Es

Irene Ganzeboom

Irene Ganzeboom

Fysiotherapeut

  • Bekkenfysiotherapeut
  • Behandeling van stuitklachten volgens NIMOC methode
Femmy Kragt

Femmy Kragt

Fysiotherapeut

  • Parkinsonnet therapeut