Jouw ontwikkeling

Jouw ontwikkeling

Doorleren en jezelf ontwikkelen vinden we binnen ZINN erg belangrijk. Je hebt het wellicht ervaren; na het behalen van je diploma begint het eigenlijk pas. Je ontwikkelt voortdurend. Dat is alleen maar goed natuurlijk!

Ook later in je loopbaan is ontwikkeling van je vakkennis en persoonlijke vaardigheden & competenties van groot belang. We helpen onze medewerkers hierbij door middel van een groot aanbod van individuele, team- en vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden aan te bieden. Door te investeren in gemotiveerd en deskundig personeel werken wij aan het verbeteren van onze kwaliteit van zorg, en aandacht voor onze bewoners en cliënten.

Als medewerker van ZINN kun je functiegerichte opleidingen volgen, zoals de opleidingen EVV (Eerstverantwoordelijk Verzorgende) en GVP (Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie). Daarnaast krijg je de kans om je verder te ontwikkelen. Er is een gevarieerd aanbod van cursussen, themabijeenkomsten, workshops en trainingen. Denk aan scholing in voorbehouden handelingen, til-training, teamontwikkeling, training werkbegeleiding of klinische lessen zoals decubitus, COPD, wondverzorging en BHV.

Ben je in dienst van ZINN, dan kun je in aanmerking komen voor een BBL-opleiding (werkend leren). Dit is mogelijk voor onder andere:

  • De gecombineerde opleiding Verzorgende IG/Maatschappelijke zorg, niveau 3
  • De opleiding Verpleegkundige niveau 4 (uitsluitend het tweejarige traject) voor gediplomeerde verzorgenden IG
  • HBO-Verpleegkundige opleiding, deeltijd, driejarig traject voor gediplomeerd verpleegkundigen

Ook voor niet-zorgfuncties kent ZINN diverse opleidings-en ontwikkelmogelijkheden. Blijf continu leren en ontwikkel jezelf!