Vrijwilliger activiteiten WelZINN

Als vrijwilliger biedt u ondersteuning tijdens de gezellige actviteiten, zoals fitgym, fotografie, zingen en bingo, in en om de ZINN locatie in Haren.

  • Min 4 uur
  • direct

Activiteiten WelZINN
WelZINN biedt een uitgebreid programma, gericht op het welzijn van ouderen. Er is aandacht voor kunst, muziek en cultuur. Zowel bewoners als buurtbewoners zijn van harte welkom bij de activiteiten in en om de ZINN locaties. In elke ZINN locatie vinden terugkerende activiteiten plaats.

Het vrijwilligerswerk
Als vrijwilliger biedt u ondersteuning tijdens de gezellige actviteiten, zoals fitgym, fotografie, zingen, yoga, bingo en de kunstclub. Samen met bewoners bezoekt u een activiteit. Daarnaast bent u de schakel tussen de woongroep (team medewerkers) en de activiteit.

ZINN
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Tweeduizend medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. De bijna 800 vrijwilligers zijn niet weg te denken bij ZINN. Vrijwilligers zijn een onmisbare aanvulling in het vergroten van welzijn van de cliënten.

Waarom ZINN
Bij ZINN is aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing via de Vrijwilligers Academie, speciaal voor vrijwilligers. ZINN hanteert diverse onkostenvergoedingen en zorgt dat u verzekerd bent. We trakteren u op een eindejaarsgeschenk, gezellige en informatieve bijeenkomsten en de mogelijkheid om kosteloos modules aan de Vrijwilligers Academie Groningen te volgen.

 

Inschrijfformulier vrijwilligerswerk
  • ?
  • (doc,docx,pdf,jpeg,jpg)

    ?