Vrijwilliger De Buurthuiskamer

In Groningen, Haren en Hoogezand biedt ZINN dagbesteding in De Buurthuiskamer, voor een plezierige en zinvolle dag. Als vrijwilliger draag je bij aan dagelijkse activiteiten en de huiselijke sfeer.

  • Minimaal 4 uur per week
  • Per direct

De Buurthuiskamer
ZINN biedt in Groningen, Haren en Hoogezand dagbesteding aan in De Buurthuiskamers. Bezoekers hebben door leeftijd, ziekte of beperking regelmaat en structuur nodig om de dag vorm te geven. Bevlogen en deskundige medewerkers en vrijwilligers verzorgen er een plezierige en zinvolle dag, in een huiselijke sfeer.
De Buurthuiskamer zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De dagen waarop het open is, zijn verschillend per Buurthuiskamer.

Het vrijwilligerswerk
Specifiek voor De Buurthuiskamer zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om ouderen structuur en begeleiding te bieden en samen de dag door te brengen.
Dit kan door het samen bereiden van de warme maaltijd of taart, het begeleiden van een spelletje, creatieve activiteit, wandeling of gewoon een luisterend oor. Je krijgt daarbij ondersteuning van een professional van ZINN.

ZINN
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Tweeduizend medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. De bijna 800 vrijwilligers zijn niet weg te denken bij ZINN. Vrijwilligers zijn een onmisbare aanvulling in het vergroten van welzijn van de cliënten.

Waarom ZINN
Bij ZINN is aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing via de Vrijwilligers Academie, speciaal voor vrijwilligers. ZINN hanteert diverse onkostenvergoedingen en zorgt dat u verzekerd bent. We trakteren u op een eindejaarsgeschenk, gezellige en informatieve bijeenkomsten en de mogelijkheid om kosteloos modules aan de Vrijwilligers Academie Groningen te volgen.

Inschrijfformulier vrijwilligerswerk
  • ?
  • (doc,docx,pdf,jpeg,jpg)

    ?