Vrijwilliger De Buurthuiskamer (Groningen, Haren en Hoogezand)

In De Buurthuiskamer biedt ZINN dagbesteding, voor een plezierige en zinvolle dag. Als vrijwilliger draag je bij aan dagelijkse activiteiten en de huiselijke sfeer.

  • Minimaal 4 uur per week
  • Per direct

ZINN biedt in Groningen, Haren en Hoogezand dagbesteding aan in ‘Buurthuiskamers’. In die Buurthuiskamers verzorgen bevlogen en deskundige medewerkers en vrijwilligers een plezierige en zinvolle dag, in een huiselijke sfeer. Specifiek voor De Buurthuiskamer zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om ouderen structuur en begeleiding te bieden en samen de dag door te brengen. 

Laat mensen stralen
Dit kan door het samen met ouderen bereiden van de warme maaltijd of taart, het begeleiden van een spelletje, creatieve activiteit of wandeling of gewoon een luisterend oor. Je krijgt daarbij ondersteuning van een professional van ZINN.

Buurthuiskamers ZINN
De Buurthuiskamer zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De dagen waarop het open is, zijn verschillend.

Waarom ZINN?
Samen maken we de wereld van ouderen een stukje mooier. De bijna 800 vrijwilligers zijn dan ook niet meer weg te denken binnen ZINN. Je hebt als vrijwilliger mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Vrijwilligers Academie. Ook organiseert ZINN elke maand een 'Happy Hour' speciaal voor vrijwilligers. 

Wat je insteek ook is: vrijwilligerswerk bij ZINN verbreedt je horizon!

Inschrijfformulier vrijwilligerswerk
  • ?
  • (doc,docx,pdf,jpeg,jpg)

    ?