Vrijwilliger Huiskamer

In sfeervolle en moderne woonzorglocaties biedt ZINN hoogwaardige (ouderen)zorg in Groningen, Haren en Hoogezand. Elke woongroep beschikt over een royale gezamenlijke huiskamer waar de huiselijke sfeer centraal staat. De hulp van vrijwilligers kan elke dag van de week goed gebruikt worden.

  • Minimaal 4 uur per week
  • Per direct

Huiskamer ZINN
Als het thuis niet meer gaat, kunnen mensen die zorg nodig hebben wonen bij ZINN. We bieden 24-uurs zorg aan in ‘woongroepen’. Elke woongroep beschikt over een royale gezamenlijke huiskamer waar de huiselijke sfeer centraal staat. Zo helpen de bewoners, waar mogelijk, met het doen van boodschappen en de voorbereidingen van de maaltijd. De hulp van vrijwilligers kan elke dag van de week goed gebruikt worden.

Het vrijwilligerswerk
In en vanuit de huiskamers en trakteert u de bewoners op welzijn. Bijvoorbeeld door het maken van een praatje, het doen van een spelletje, samen koffie/thee drinken en eten, een boodschapje doen, een ommetje maken, voorlezen. Kortom gezellig samenzijn. In samenwerking met de medewerkers van ZINN bent u de spil in sfeer.

ZINN
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Tweeduizend medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. De bijna 800 vrijwilligers zijn niet weg te denken bij ZINN. Vrijwilligers zijn een onmisbare aanvulling in het vergroten van welzijn van de cliënten.

Waarom ZINN
Bij ZINN is aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing via de Vrijwilligers Academie, speciaal voor vrijwilligers. ZINN hanteert diverse onkostenvergoedingen en zorgt dat u verzekerd bent. We trakteren u op een eindejaarsgeschenk, gezellige en informatieve bijeenkomsten en de mogelijkheid om kosteloos modules aan de Vrijwilligers Academie Groningen te volgen.

Inschrijfformulier vrijwilligerswerk
  • ?
  • (doc,docx,pdf,jpeg,jpg)

    ?