Vrijwilliger Huiskamer ZINN (somatiek, meerzorg, revalidatie)

Op elke groep, waar ZINN somatische zorg of begeleiding bij dementie verleend, is een gezamenlijke huiskamer waar de huiselijke sfeer centraal staat. In sommige groepen helpen de bewoners zelf mee met het doen van boodschappen en met de voorbereidingen van het eten. De hulp van vrijwilligers kan elke dag van de week goed gebruikt worden.

  • Minimaal 4 uur per week
  • Per direct

In en vanuit de huiskamers en trakteert u de bewoners op welzijn. Bijvoorbeeld door het maken van een praatje, het doen van een spelletje, samen koffie/thee drinken en eten, een boodschapje doen, een ommetje maken, voorlezen…. Kortom gezellig samenzijn. In samenwerking met de medewerkers van ZINN bent u de spil in sfeer. 

Vrijwilligerswerk bij de woonzorgcentra van ZINN is vrijwillig maar niet vrijblijvend, meestal onbetaald, maar ook komt het voor dat u in aanmerking komt voor een vrijwilligersvergoeding.

De coördinator welzijn en vrijwilligers (WelZINN) maakt afspraken met u over uw werkzaamheden en legt dit vast in een vrijwilligersovereenkomst. De leidinggevende van de afdeling waarop u werkt is uw directe aanspreekpunt.

ZINN hanteert diverse onkostenvergoedingen en zorgt dat u verzekerd bent. We trakteren u op een eindejaarsgeschenk, gezellige en informatieve bijeenkomsten en de mogelijkheid om kosteloos modules aan de Vrijwilligers Academie Groningen te volgen.

Inschrijfformulier vrijwilligerswerk
  • ?
  • (doc,docx,pdf,jpeg,jpg)

    ?