Vrijwilliger woongroep voor mensen met dementie

We zijn op zoek naar vrijwilligers die samen met een professionele woonassistent in de gezamenlijke huiskamer vorm geven aan de ochtend/middag/dag.

  • min 4 uur p/w
  • direct

Wonen met dementie
Als het thuis niet meer gaat, kunnen mensen met dementie wonen bij ZINN. Voorop staat veilig wonen in een huiselijke sfeer. We bieden 24-uurs zorg aan in 'woongroepen'. Een kleinschalige woongroep bij ZINN bestaat uit maximaal 10 bewoners. Elke bewoner heeft een eigen (slaap)kamer en samen delen zij een royale gezamenlijke huiskamer.

Het vrijwilligerswerk
In de ruime huiskamer is een woonassistent en vrijwilliger aanwezig die zorg draagt voor de maaltijden, huiselijke sfeer, dagindeling, activiteiten en structuur. Denk hierbij aan koken, bakken, spelletjes spelen, krant voorlezen, creatief bezig zijn of bewegen. De bewoners hebben vooral behoefte aan aandacht, gezelligheid en een fijne sfeer waarin ze geactiveerd worden en er optimale aandacht is voor hun welbevinden. We zijn op zoek naar vrijwilligers die samen met een professionele woonassistent vorm geven aan de ochtend/middag/dag.

ZINN
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Tweeduizend medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. De bijna 800 vrijwilligers zijn niet weg te denken bij ZINN. Vrijwilligers zijn een onmisbare aanvulling in het vergroten van welzijn van de cliënten.

Waarom ZINN
Bij ZINN is aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing via de Vrijwilligers Academie, speciaal voor vrijwilligers. ZINN hanteert diverse onkostenvergoedingen en zorgt dat u verzekerd bent. We trakteren u op een eindejaarsgeschenk, gezellige en informatieve bijeenkomsten en de mogelijkheid om kosteloos modules aan de Vrijwilligers Academie Groningen te volgen.

 

Inschrijfformulier vrijwilligerswerk
  • ?
  • (doc,docx,pdf,jpeg,jpg)

    ?