Vrijwilligers voor woningen waar mensen met dementie wonen

  • min 4 uur p/w
  • direct

Op een  Psychogeriatrische afdeling (PG) wonen overwegend bewoners met dementie. Wie oud wordt, krijgt vaak te maken met ziekte en beperkingen. Ieder mens is uniek en ieder mens heeft zijn eigen levensgeschiedenis. Met dat als uitgangspunt bieden wij respectvolle en goede zorg. We willen woonsfeer en zorg bieden, waar wij onze eigen ouders aan zouden toevertrouwen.

 

Binnen een  PG afdeling hebben wij een huiskamer, waar bewoners komen om samen leuke activiteiten te doen. Te denken aan o.a. koken, bakken, spelletjes doen, creatief bezig zijn of bewegen.

 

De bewoners die hier komen hebben vooral behoefte aan aandacht, gezelligheid en een fijne sfeer waarin ze geactiveerd worden en er optimale aandacht is voor hun welbevinden.

 

We zijn op zoek naar vrijwilligers die samen met een professionele woon assistent vorm geven aan de dag.

 

Geniet jij van het werken met mensen, zie je ook de meerwaarde van samen een zinvolle dag beleven? Wil je koken, samen tv kijken, krant voorlezen een spelletje doen of iets anders? Spreekt de ouderenzorg je aan?  Lijkt het je leuk om één of meerdere dagdelen mee te werken?

 

Behoefte aan informatie? Neem dan contact op!

 

Inschrijfformulier vrijwilligerswerk
  • ?
  • (doc,docx,pdf,jpeg,jpg)

    ?