Vrijwilliger haal- en brengservice fysiotherapie

Voor ZINN locatie De Dilgt (Haren) zijn we op zoek naar vrijwilligers die bewoners van en naar hun afspraak bij de (interne) fysiotherapeut kunnen brengen.

  • 3 uur p/w
  • direct

Fysiotherapie ZINN Gezondheidszorg
De fysiotherapeuten van ZINN Gezondheidszorg zijn gespecialiseerd in bewegingsklachten die gepaard gaan met ouder worden en revalidatie na een operatie. Onder andere in ZINN locatie De Dilgt zit een behandelzaal voor bijvoorbeeld revalidanten.

Het vrijwilligerswerk
Voor ZINN locatie De Dilgt (Haren) zijn we op zoek naar vrijwilligers die bewoners van en naar hun afspraak bij de fysiotherapeut kunnen brengen. De behandelzaal zit in het entreegebied van De Dilgt, u hoeft hiervoor niet naar buiten. Voor of na de afspraak kunt u, indien gewenst, even een praatje maken en een kopje koffie/thee aanbieden. Dit vrijwilligerswerk vindt alleen doordeweeks plaats.

ZINN
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Tweeduizend medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. De bijna 800 vrijwilligers zijn niet weg te denken bij ZINN. Vrijwilligers zijn een onmisbare aanvulling in het vergroten van welzijn van de cliënten.

Waarom ZINN
Bij ZINN is aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing via de Vrijwilligers Academie, speciaal voor vrijwilligers. ZINN hanteert diverse onkostenvergoedingen en zorgt dat u verzekerd bent. We trakteren u op een eindejaarsgeschenk, gezellige en informatieve bijeenkomsten en de mogelijkheid om kosteloos modules aan de Vrijwilligers Academie Groningen te volgen.

Inschrijfformulier vrijwilligerswerk
  • ?
  • (doc,docx,pdf,jpeg,jpg)

    ?