Zo wil ik werken

Zo wil ik werken

Wij zijn ZINN, dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Tweeduizend medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen.

Organisatie
Werken bij ZINN is divers. ​Je kunt zowel in onze innovatieve woonzorglocaties als bij de mensen thuis werken. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit. 

Inhoud werk
Medewerkers van ZINN dragen bij aan een sfeervol en veilig thuis voor onze bewoners en cliënten. Aandacht, gastvrijheid en integriteit zijn daarbij vanzelfsprekend. We werken in een moderne werkomgeving waar alles goed geregeld is. Je krijgt de mogelijkheid om puur met je vak bezig te zijn. We staan open voor vernieuwing - wat goed is kan vaak nóg beter.
ZINN kent veel verschillende functies: van woonassistent en verzorgende tot tandarts.

Mensen
ZINN levert excellente zorg en hiervoor zoeken we excellente medewerkers. Wij scoren ruim een acht op cliënttevredenheid. Daar zijn we trots op, we leggen de lat hoog om dit zo te houden.
De kerncompetenties van ZINN zijn Klantgerichtheid, Integriteit, Sociale sensitiviteit, Samenwerking, Resultaatgerichtheid en Ondernemerschap. Deze competenties passen binnen onze aanspreekcultuur waardoor we met zijn allen steeds beter worden.

Ontwikkelmogelijkheden
Onze leeromgeving is gericht op vooruitgang. Wij streven naar een excellente woon-en werkomgeving met geïnspireerde medewerkers op topniveau. Een frisse blik, humor, nieuwsgierigheid en ondernemerschap worden gewaardeerd. Er is ruimte om fouten te maken en daarvan te leren. Ook is er oog voor persoonlijke ontwikkeling: dagelijkse begeleiding, de jaargesprekken en binnen ons leerportaal waar je e-learning, cursussen en workshops kunt vinden. Naast individuele ontwikkeling heeft ZINN ook aandacht voor teamontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden
ZINN hanteert de cao VVT. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.