ZINNtours De Burcht

ZINNtours De Burcht

Theetijd in restaurant Tea Time in Echten (Dr.)

 

Gaat u vandaag met ons mee naar een heuse Engelse Tearoom in Drenthe?  Om  lekker te genieten van de Engelse sfeer met koffie of thee, koekjes, chocolaatjes en een echte scone met “real clotted cream”? Schrijf u dan in voor dit reisje van ZINN Tours dat ons brengt naar het mooie Drentse Echten.

Tea Time is gevestigd in een statige villa uit 1914 die gebouwd is door de adellijke familie Van Holthe tot Echten. Het pand kent een rijke geschiedenis dat terug gaat tot de 19e eeuw.

In het oudste gedeelte van het huis bevinden zich nu de receptie en een winkeltje dat geheel in Engelse stijl vorm is gegeven. U kunt er allerlei Engelse producten kopen zoals thee, chocola, marmelade, mugs (mokken), sweets (snoepjes), pickles (augurken), onions in het zuur en natuurlijk de echte homemade scones. Neem uw portemonnee of pinpas mee als u hier iets wilt kopen.

De chauffeur brengt u via een mooie route door het Drentse land naar dit pareltje van genot. Hopelijk schijnt een mooi najaarszonnetje op de prachtige herfstkleuren van de bomen.

Na aankomst krijgt u koffie of thee aangeboden met Engelse koekjes, chocolaatjes en een op originele wijze bereide scone met aardbeienjam en clotted cream. Nadat u van al dit lekkers heeft geproefd en misschien het winkeltje heeft bezocht brengt onze chauffeur u weer naar huis via een prachtige route door het Drentse landschap..

ZINN wenst u een gezellige reis!

 

Vertrek vanaf receptie De Burcht   : instappen vanaf 12.45 uur, vertrek uiterlijk 13.00 uur

Verwachte thuiskomst                 : 17.30 uur

Prijs met ZINN pas                      : € 18,00 

Heeft u geen ZINN pas dan betaalt u € 24,00    

ZINN Tours wenst u een gezellige reis!

 

Opgave kan t/m vrijdag 5 oktober 2018.

Contactpersonen        : Janny de Jong en Agnes Visser

Telefoonnummer: 06 12959897

E-mail               : ja.dejong@zinnzorg.nl / a.visser@zinnzorg.nl