10 jaar De Ruyterflat

10 jaar De Ruyterflat

Buurthuiskamer De Ruyterstraat viert mee.

Op 21 maart vierde De Ruyterflat haar 10 jaar bestaan, een feestelijk moment. In de gemeenschappelijke ruimte is al bijna zeven jaar De Buurthuiskamer De Ruyterstraat gevestigd. De bezoekers van De Buurthuiskamer feestten gezellig mee en genoten van een optreden van Anna van Oppenhuizen.

In De Buurthuiskamer biedt ZINN dagbesteding aan ouderen die nog zelfstandig thuis wonen en met een WMO indicatie de Buurthuiskamer bezoeken. 
Dagbesteding biedt uitkomst wanneer door leeftijd, ziekte of beperking regelmaat en structuur nodig is om de dag vorm te geven. Ook het opbouwen en onderhouden van sociale contacten kan hierdoor gemakkelijker worden. 
Bevlogen en deskundige medewerkers verzorgen een plezierige en zinvolle dag in huiselijke sfeer. Het gevarieerde programma wordt afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de bezoekers en geeft hen weer een doel in de dag.
ZINN huurt op de begane grond van deze flat een aantal ruimtes en biedt o.a. onderdak aan een team van ZINN Thuiszorg. Zij bieden de nodige zorg aan de bewoners van de Ruyterflat en buurtbewoners.