ZINN lanceert arbeidsmarktcampagne ‘Hoe pak jij dit aan’

ZINN lanceert arbeidsmarktcampagne ‘Hoe pak jij dit aan’

Vandaag lanceren we de arbeidsmarktcampagne ‘Hoe pak jij dit aan'? De campagne zal de komende maanden via diverse kanalen voorbij komen. ZINN is vooral op zoek naar helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen, maar we hebben ook nog andere mooie vacatures.

Hoe pak jij dit aan?
Bij ZINN gaan we uit van eigen kennis en (daad)kracht. We zijn op zoek naar nieuwe collega's, die beschikken over een gezonde dosis nieuwsgierigheid, eigen ideeën en oplossingen.  Goed gemotiveerde medewerkers met POWER kunnen we altijd gebruiken! Zijn wij op zoek naar jou? Hoe pak jij dit aan? Dat mag echt over van alles gaan. We horen het graag.

Kom maar op en reageer op onze vacatures via www.werkenbijzinn.nl en help mee om ZINN de allerleukste werkgever te maken!

Waarom werken bij ZINN?
ZINN is gevestigd in Groningen, Haren en Hoogezand. We zorgen in moderne gebouwen voor sfeervolle, hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Aandacht, gastvrijheid en integriteit zijn bij ons vanzelfsprekend. We staan open voor vernieuwing - wat goed is kan vaak nóg beter. Er is ruimte om fouten te maken en daarvan te leren. Ook is er oog voor persoonlijke ontwikkeling: dagelijkse begeleiding, de jaargesprekken en een leerportaal waar je e-learning, cursussen en workshops vindt. Naast een marktconforme beloning volgens de VVT-cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen.

Weten wat medewerkers vinden van werken bij ZINN?
Hoor en zie het hier.

Werken bij ZINN , hoe pak jij dit aan?

Werken bij ZINN , hoe pak jij dit aan?