Camping ZINNzicht: kamperen in de achtertuin van ZINN locatie De Dilgt

Camping ZINNzicht: kamperen in de achtertuin van ZINN locatie De Dilgt

Bewoners en bezoekers van ZINN locatie De Dilgt genoten op vrijdag 9 augustus van het campinggevoel op camping ZINNzicht.

Vrijdag 9 augustus werd de achtertuin van ZINN locatie De Dilgt omgetoverd tot camping ZINNzicht. Bewoners en bezoekers beleefden een ontspannen en gezellig campinggevoel dankzij tenten, een caravan, ochtendgymnastiek, zomerspellen, muziek en lekkernijen die bij de zomer passen. Vanwege de regen werd het restaurant omgetoverd tot de camping kantine.

Het échte campinggevoel
De regen mocht de pret niet drukken. Zittend onder de voortent van de caravan zei een bewoner enthousiast: “Dit is nou écht het campinggevoel!”. In de ochtend werd er in de camping kantine bingo gespeeld. Feestband Safari Joe zorgde voor een muzikale middag waarna er ook oud-Hollandse spelletjes werden gespeeld.

Een camping roept allerlei herinneringen en verhalen van vroeger op is de ervaring. Omdat het vorig jaar een groot succes was en zoveel reacties bij bewoners teweegbracht, organiseerden medewerkers ook dit jaar vol enthousiasme ‘Camping ZINNzicht’.