Eropuit met rolstoelvriendelijke touringcar dankzij sponsoren

Eropuit met rolstoelvriendelijke touringcar dankzij sponsoren

De touringcar werd op woensdag 16 mei feestelijk in gebruik genomen door Fred Teeven, buschauffeur en voormalig Nederlands politicus. Onder het genot van live muziek maakte hij met de passagiers, sponsoren en bewoners, een ritje door Groningen en werd er in ZINN locatie De Brink getoost op de nieuwe touringcar.

Dankzij de Stichting Vrienden van ZINN en sponsoren heeft ZINN (Zorgorganisatie in Noord Nederland) een rolstoelvriendelijke touringcar kunnen aanschaffen. Om het wonen en leven zo aangenaam mogelijk te maken organiseert ZINN allerlei uitjes voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Op woensdag 16 mei werd de touringcar feestelijk in gebruik genomen door Fred Teeven, buschauffeur en voormalig Nederlands politicus.

Onder het genot van live muziek maakte Fred Teeven met de passagiers, sponsoren en bewoners, een ritje door Groningen en werd er in ZINN locatie De Brink getoost op de nieuwe touringcar. Fred Teeven is enthousiast: “Het is een top bus! Hij veert goed mee, klinkt goed en rijdt comfortabel. Het is heerlijk om in te rijden.” Een aantal bewoners genoten van hun eerste ritje: “Mede dankzij de live muziek was de sfeer in de touringcar zo gezellig. We hebben nu al zin in het volgende uitje.”

Een bezoek aan een landhuis, een visje eten in Lauwersoog en kaas proeven bij een Drentse kaasboerderij. Het zijn geluksmomenten. Extraatjes maken van een gewone dag een bijzondere dag. Vanuit de basiszorg worden extraatjes vaak niet vergoed. Juist daarvoor is de Stichting Vrienden van ZINN. De stichting werft fondsen en financiert (kleinschalige) projecten in en rond de locaties van ZINN. Zo kan ZINN de aankoop van extraatjes bekostigen en activiteiten mogelijk maken die het welzijn van ouderen bevorderen.

Beljon + Westerterp, Bouwgroep Dijkstra Draisma, Defacto, Geveke Bouw, PlasBossinade, Robidus Adviesgroep, Huuskes, Top Movers, Unit4, Yarden en Martini Reclamemakers. Zij dragen de extraatjes, zoals de uitstapjes, een warm hart toe en hebben de touringcar mede gesponsord.