Fit de zomer in met fittest 65 plussers in Selwerd

Fit de zomer in met fittest 65 plussers in Selwerd

Regelmatig bewegen en een gezonde voeding zorgen voor mentale fitheid en het langer zelfredzaam zijn. In beweging blijven en gezond eten zorgt ervoor dat een mens meer energie krijgt. Je krijgt dus energie door energie te verbranden. 65 plussers kunnen daarom op donderdag 24 mei meedoen aan een fittest. De fittest start vanaf 10.00 uur in ZINN locatie De Es te Selwerd (Beukenlaan 156).

Fit de zomer in met ZINN! Donderdag 24 mei 2018 is er, van 10.00 tot 13.00 uur, bij ZINN locatie de Es in Selwerd de gelegenheid om uw fitheid te testen. Wat is mijn BMI? Heb ik een gezond gewicht? Eet en drink ik gezond? Hoe fit ben ik? Heb ik een goede balans, kracht en conditie? Kom erachter hoe fit u bent. De fysiotherapeut en de diëtiste brengen uw gezondheid in kaart.

‘Iedereen is welkom, ook als je erg fit bent of juist wat minder. We geven eigenlijk gratis advies over hoe te bewegen en gezond te leven. Met het ouder worden neemt onze spiermassa af. Door te blijven bewegen en de juiste voeding te kiezen houd je je spiermassa en daarmee je kracht langer op peil. In ZINN locatie De Es nemen we rustig de tijd en bezoekers kunnen hier een kopje thee of koffie drinken. Van harte welkom!’, aldus Femmy Kragt, fysiotherapeut ZINN locatie De Es.

Geniet vanaf 12.00 uur van een gezonde lunch in het restaurant van ZINN locatie De Es voor maar 2.50 euro.

ZINN Gezondheidszorg fysiotherapie
ZINN locatie De Es
Beukenlaan 156, Groningen