Medewerkers ZINN Thuiszorg trots op elektrisch rijden

Medewerkers ZINN Thuiszorg trots op elektrisch rijden

Wijkverpleegkundigen van ZINN Thuiszorg zijn enthousiast over het vernieuwde wagenpark van ZINN. Sinds deze week zijn vijf van de acht auto’s vervangen door elektrische auto’s. Op de nieuwe, duurzame auto’s prijkt een groen thematisch ZINN logo.

De nieuwe elektrische auto’s zien er mooi uit, rijden fijn, zijn schoon, stil, zuinig en vriendelijker voor het milieu. Bovendien hebben de elektrische auto’s weinig onderhoud nodig, zodat ze steeds beschikbaar zijn om naar de cliënten te rijden.
Dagelijks maken de thuiszorgmedewerkers vele ritjes, die relatief kort zijn en daardoor heel geschikt voor elektrisch rijden. 

Het nieuwe rijden past uitstekend bij de moderne, vooruitstrevende ouderenzorg organisatie die ZINN is en draagt bij aan de verduurzaming van onze maatschappij. 
De aanschaf van de nieuwe elektrische auto’s is een bewuste maatschappelijk verantwoorde investering. Het meerjarenbeleid van ZINN is gericht op duurzame, milieuvriendelijke en innovatieve keuzes, waarbij zakelijkheid en idealisme goed en effectief worden gecombineerd. ZINN heeft als eerste thuiszorgorganisatie van Noord Nederland de overstap naar elektrisch rijden gemaakt.