MenzisFonds biedt Stichting Vrienden van ZINN zes concerten aan

MenzisFonds biedt Stichting Vrienden van ZINN zes concerten aan

Op dinsdag 26 juni is stichting Vrienden van ZINN in de prijzen gevallen. Het MenzisFonds schenkt de stichting maar liefst zes concerten van het poprockkoor Jong van Hart, ter waarde van € 4.200.

Op dinsdag 26 juni is stichting Vrienden van ZINN in de prijzen gevallen. Het MenzisFonds schenkt de stichting maar liefst zes concerten van het poprockkoor Jong van Hart, ter waarde van € 4.200. De concerten vinden in het najaar van 2018 plaats in alle ZINN locaties in Groningen, Haren en Hoogezand.

Stichting Vrienden van ZINN wil bewoners van ZINN door middel van de concerten de alledaagse zorgen doen laten vergeten. De concerten geven hen een geweldig avondje uit in een vertrouwde omgeving. Daarnaast zijn ook vrienden, familie en buurtbewoners van harte welkom om mee te genieten. Nadere berichtgeving over het programma volgt.

Jong van Hart
Jong van Hart is een poprockkoor van 70-plussers en ouderen die populaire, swingende nummers van alle tijden zingen. Alvast een voorproefje? Bekijk het swingende nummer “Kom van dat dak af!” op www.jongvanhartgroningen.nl

MenzisFonds
Het MenzisFonds ondersteunt in totaal zeven projecten in de regio Groningen. Met het MenzisFonds wil Menzis, samen met maatschappelijke organisaties, werken aan meer leefkracht en slimmere zorg in de vijf regio’s waar Menzis actief is. Het MenzisFonds is gestart om lokale of regionale initiatieven met een maatschappelijke insteek te ondersteunen. Bijvoorbeeld door het voorkomen van eenzaamheid, gezonder eten, digitalisering en meer sporten en bewegen.

Stichting Vrienden van ZINN
Wilt u de bewoners van ZINN ook een sfeervol thuis en een fijne invulling van de dag bezorgen, kijk dan op stichting Vrienden van ZINN. Uw donatie is veel waard.