Naam nieuwbouw Hoogezand is bekend

Naam nieuwbouw Hoogezand is bekend

Naast woonzorglocatie De Burcht bouwt ZINN aan moderne ouderenzorg. Een prachtig nieuw gebouw waar ouderen met een lichte tot intensieve zorgvraag kunnen wonen. Wat is een mooi gebouw zonder mooie naam? Uit alle inzendingen is een keuze gemaakt.

In MagaZINN nummer 9 van september 2019 is een oproep gedaan voor een passende naam voor de fraaie nieuwbouw in Hoogezand. Op deze oproep is enthousiast gereageerd met mooie en creatieve inzendingen, waaruit een keuze is gemaakt. De nieuwbouw in Hoogezand krijgt de naam “De Veste”. De naam De Veste is geopperd door twee medewerkers en twee lezers van het MagaZINN.

In De Veste worden 58 ruime, moderne zorg- en huurappartementen gerealiseerd. Ouderen met een lichte tot intensieve zorgvraag kunnen hier fijn en verzorgd wonen. In de toekomstbestendige en duurzame woontoren biedt een team van zorgprofessionals verzorging, verpleging en begeleiding. In de zomer van 2020 verwelkomt ZINN de eerste, nieuwe bewoners. Lees over de zorg- en huurappartementen in Hoogezand.

ZINN groeit
ZINN groeit en staat daarom open voor veel nieuwe collega’s, met name Verzorgenden IG en Helpenden. Iets voor iemand die je kent? Verwijs hen naar werkenbijzinn.nl.

De Veste
De Veste