Nieuwbouw woontoren De Beukenhorst naast ZINN locatie De ES van start

Nieuwbouw woontoren De Beukenhorst naast ZINN locatie De ES van start

De bouw van woontoren De Beukenhorst, naast ZINN locatie De Es, is donderdag 1 maart 2018 officieel van start gegaan. Beide gebouwen, ZINN locatie De Es en appartementencomplex De Beukenhorst worden met elkaar verbonden door een prachtig park. De bouw vindt in twee fasen plaats.
 

Op naar een prachtig gebouw met seniorenwoningen naast ZINN locatie De Es in de wijk Selwerd. Wethouder Roeland van der Schaaf en Frank van der Meulen van woningstichting Patrimonium gaven donderdag 1 maart 2018 het startsein in koude weersomstandigheden. Het nieuwe gebouw wordt aardbevingsbestendig gebouwd en het wordt aangesloten op de energie van Warmtestad.

De toren telt 15 verdiepingen en 60 appartementen. ZINN en Patrimonium doen samen de toewijzing. Belangstellenden kunnen zich via het Patrimonium aanmelden. De appartementen beschikken over een eigen fietsenberging in de kelder van de woontoren. Beide gebouwen, ZINN locatie De Es en appartementencomplex Beukenhorst worden met elkaar verbonden door een prachtig park. De bouw vindt in twee fasen plaats.