Samen voetbal kijken

Samen voetbal kijken

Tijdens de week van de eenzaamheid heeft een aantal bewoners van ZINN locatie De Burcht op uitnodiging van KPN Mooiste Contact Fonds en Fox Eredivisie de voetbalwedstrijd Groningen-Utrecht bijgewoond.

Zondag 30 september heeft een aantal bewoners van ZINN locatie De Burcht de voetbalwedstijd FC Groningen – FC Utrecht live bijgewoond (tijdens de week van de eenzaamheid). Aan het begin van de wedstrijd konden zij samen met de spelers het veld opgaan. Daarna hebben ze op een comfortabele manier de wedstrijd kunnen volgen. 

https://www.foxsports.nl/video/2964560/ouderen-het-zonnetje-gezet-week-tegen-eenzaamheid-2964560/#

Zaterdag 15 september hebben zo'n 80 ouderen in ZINN locatie De Burcht live kunnen genieten van de wedstrijd Ajax - FC Groningen, in aanwezigheid van oud-spelers van Groningen, onder het genot van een hapje en een drankje. Ook van de locaties De Dilgt, De Es en De Pelster waren er bewoners aanwezig. Ondanks dat de wedstrijd laat begon en pas om 22.30 uur eindigde, hebben de bewoners het bijna allemaal tot het einde van de avond volgehouden en met elkaar een prachtige avond gehad, waar ze  nog lang over na zullen praten. Dit alles dankzij het KPN Mooiste Contact Fonds ism FOX Eredevisie. 

Fox Sport heeft een deel van de avond gefilmd en de middag voorafgaand aan de wedstrijd hebben zij een aantal bewoners van De Burcht op hun kamer bezocht, waar presentator Sander de Kramer een interview met hen heeft afgenomen. 

https://www.foxsports.nl/video/2964560/ouderen-het-zonnetje-gezet-week-tegen-eenzaamheid-2964560/#