Studenten maken kennis met ouderenzorg

Studenten maken kennis met ouderenzorg

Vanaf vandaag zet ZINN haar deuren weer open voor 50 eerste jaars HBO-V studenten. Een mooie verbreding voor de studenten én een goed moment om te laten zien hoe divers ouderenzorg is!

Door middel van één stageweek maken de eerstejaars HBO-V studenten kennis met moderne ouderenzorg; een dynamische, ondernemende en innovatieve werkomgeving.
Op 4 december ontvingen we de eerste 25 stagiaires op ZINN locatie De Dilgt. Naast een warm welkom door de afdeling Opleiding en Ontwikkeling, heeft Wil Koopmans de studenten meegenomen in een interactief verhaal over ouderenzorg, ZINN en de wereld van ouderen. Ook een tweedejaars stagiaire, die 20 weken bij ZINN stage loopt, heeft haar persoonlijke belevenissen gedeeld met de groep.

Dankzij een divers programma maken de studenten in vogelvlucht kennis met een diverse doelgroep die een steeds prominentere plaats inneemt in onze samenlevingen complexe zorg nodig heeft.
Nieuw dit jaar: ze nemen ook een kijkje in de keuken bij ZINN Gezondheidszorg, een team van specialisten zoals de specialist ouderengeneeskunde. Ook lopen ze mee in De Buurthuiskamer, waar ZINN dagbesteding aanbiedt.

Al met al een hele mooie verbreding voor de studenten én een mooi moment om te laten zien hoe het is om in de ouderenzorg te werken!

Deze student maakt van de gelegenheid gebruik en brengt prachtige muziek ten gehore.
Deze student maakt van de gelegenheid gebruik en brengt prachtige muziek ten gehore.