ZINN vestigt zich in nieuw Medisch Centrum HS

ZINN vestigt zich in nieuw Medisch Centrum HS

In september 2018 vestigt ZINN zich met ZINN Gezondheidszorg en ZINN Thuiszorg in het nieuwe Medisch Centrum Hoogezand-Sappemeer aan de Erasmusweg 177, in het centrum van Hoogezand.

Akkie Bootsma, directeur ZINN Gezondheidszorg vindt het belangrijk actief te investeren in integrale samenwerking en efficiënte afstemming. ‘Een mooie kans om bestaande samenwerkingsverbanden te intensiveren. ZINN Gezondheidszorg en ZINN Thuiszorg werken beide al intensief samen met partners, verwijzers en huisartsen. We zijn ook voorstander van een multidisciplinaire aanpak .
In ZINN locatie De Es in Selwerd zijn bijvoorbeeld twee huisartsen en een apotheker gevestigd. We merken dat het leidt tot een adequate zorgvraag. Je kunt samen ook breder kijken dan alleen zorg, oftewel, waar heeft iemand echt behoefte aan als het gaat om ondersteuning.’
Uiteraard blijven ZINN Gezondheidszorg en ZINN Thuiszorg ook werken in en vanuit ZINN locatie De Burcht in Hoogezand en blijven de thuiszorgteams De Ruyterstraat, Reensche Compagnie en Erica Staete vanuit de vertrouwde posten actief.