ZINN viert de Dag van ZINN

ZINN viert de Dag van ZINN

Vandaag, 3 oktober 2019, vieren we de Dag van ZINN. Een feestelijke dag voor iedereen die zich met ZINN verbonden voelt. Bewoners, cliënten, familie, mantelzorgers, bezoekers, vrijwilligers en medewerkers.

Bewoners van ZINN locaties, cliënten in de thuiszorg, familie, vrienden, mantelzorgers, bezoekers, vrijwilligers en medewerkers. Samen vormen we ZINN. Dat vieren we vanaf nu jaarlijks op iedere eerste donderdag van oktober. Dit jaar vieren we de Dag van ZINN op 3 oktober. Op deze donderdag wordt iedereen die een ZINN locatie binnenkomt feestelijk onthaald. ZINN trakteert bij de koffie op wat lekkers. Ook aan de mensen die thuiszorg van ZINN ontvangen is gedacht. Ze ontvangen een waardebon voor koffie of thee met iets lekkers. Deze kunnen ze in de maand oktober verzilveren in een van de restaurants van ZINN.

In de ZINN locaties kunt u op de Dag van ZINN genieten van een intiem muzikaal optreden door Arno van der Heijden. Speciaal voor ZINN heeft hij een liedje geschreven voor iedereen die zich verbonden voelt met ZINN. 

Tourschema:
10.30 uur | ZINN locatie De Es, restaurant
12.00 uur | ZINN locatie De Pelster, restaurant
13.45 uur | ZINN locatie Zuiderflat, in één van de huiskamers
15.00 uur | ZINN locatie De Dilgt, restaurant/ontvangstruimte
16.30 uur | ZINN locatie De Brink, restaurant
18.30 uur | ZINN locatie De Burcht, restaurant

Dag van ZINNhap
’s Middags en ’s avonds kunt u in de restaurants van ZINN genieten van de Dag van ZINNhap:

Ajam pangang
Kip in zoetzure saus geserveerd met bami goreng en zoetzuur gemengde groenten (atjar
tjampoer). De krokante kroepoek maakt de ajam pangang compleet.

Nasi goreng
De nasi goreng wordt geserveerd met kip in satésaus, zoetzuur gemengde groenten (atjar
tjampoer) en krokante kroepoek.

Beide gerechten zijn ook vegetarisch verkrijgbaar.

Dag van ZINNhap: € 7,40
ZINNpashouders ontvangen 10% korting.
Medewerkers & vrijwilligers ontvangen korting

Naast lekkernijen en muziek draait deze dag ook om aandacht voor elkaar. Clustermanagers en de directeur van ZINN brengen regelmatig een bezoek aan bewoners van ZINN, maar vandaag besteden alle leden van het managementteam extra aandacht aan het maken van een praatje met bewoners en cliënten.

ZINN Waarderingsprijs
Op 3 oktober reikt ZINN ook de ZINN Waarderingsprijs uit aan collega’s die zich bijzonder hebben ingezet, een leuk project hebben gedaan of iets nieuws bedacht of ontwikkeld hebben. Uit de 21 nominaties voor de ZINN Waarderingsprijs zijn er drie geselecteerd voor de eindronde. De jury maakt de winnaar op 3 oktober bekend.