Zonnig zomerfeest in De Cirkel

Zonnig zomerfeest in De Cirkel

Het is een heerlijke zonnige dag voor een echt zomerfeest. Met zelfgemaakte sangria, BBQ, een Italiaanse act, ijs, dans en muziek. Bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers van De Cirkel treffen het!

Het is een heerlijke zonnige dag voor een echt zomerfeest. Met zelfgemaakte sangria, BBQ, een Italiaanse act, ijs, dans en muziek. Bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers van De Cirkel* treffen het! Dit jaarlijks terugkerende feest is een mooi moment om de vrijwilligers die betrokken zijn bij De Cirkel in het zonnetje te zetten. “Zij doen zoveel mooi werk”, aldus Carin Zomer. “Sommige vrijwilligers zijn hier zelfs drie keer in de week. Van samen schilderen, voorlezen, zingen, biljarten, op stap met de duo-fiets, een uitje naar het dorp tot het geven van les op de tablet.”

Samenzijn, vermaak en aandacht zijn de sleutelwoorden tijdens dit sfeervolle en gezellige feest. Een lied, geschreven door een medewerker van De Cirkel, is daar onderdeel van. Alle gasten zingen vrolijk mee. De sfeer is goed, bewoners genieten. Het is een heerlijke middag.

*De Cirkel is een kleinschalig appartementencomplex op het terrein van De Dilgt, waar mensen met dementie wonen.