Restaurant De Brink

Restaurant De Brink

Het restaurant in ZINN locatie De Brink is dagelijks geopend voor bewoners, bezoek, buurtbewoners en andere geïnteresseerden. Geniet van een ontbijt, lekkere lunch, borrel of warme maaltijd. Van harte welkom!

Restaurant De Brink bevindt zich in ZINN locatie De Brink en is voor een ieder toegankelijk. U kunt hier uitgebreid en lekker eten voor weinig geld. Zo kunt u al voor € 7,60 genieten van een warme maaltijd. U bent van harte welkom om spontaan aan te schuiven, reserveren is niet nodig. Restaurant De Brink kenmerkt zich door een uitstekende service en dienstverlening. 
Het restaurant grenst aan een beleeftuin mét moestuin. De verse kruiden en groenten worden door de kok gebruikt in het restaurant en in de woongroepen wordt er mee gekookt. “Dankzij twee actieve vrijwilligers met groene vingers ligt de tuin er goed bij. De smaken die uit de moestuin komen zijn heerlijk. Vandaag haal ik sla voor bij de rauwkost en kruiden voor in de soep”, aldus de kok van ZINN locatie De Brink. 

Openingstijden restaurant De Brink
07.30 – 20.00 uur
De keuken sluit om 19.00 uur.

Adres
Helper Brink 59, Groningen

Samenzijn of feest?

Wilt u een samenzijn of feest organiseren in het restaurant of Grand Café van De Brink? Wij helpen graag. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een goed verzorgd arrangement, high tea, lunch, buffet of diner.

Restaurant De Brink