Restaurant De Dilgt

Restaurant De Dilgt

Het restaurant in ZINN locatie De Dilgt is dagelijks geopend voor bewoners, bezoek, buurtbewoners en andere geïnteresseerden. Geniet van koffie met iets lekkers, lunch, borrel of warme maaltijd. Van harte welkom!

Restaurant De Dilgt bevindt zich in ZINN locatie De Dilgt en is voor een ieder toegankelijk. U kunt hier uitgebreid en lekker eten. Zo kunt u al voor € 7,60 genieten van een warme maaltijd. U bent van harte welkom om spontaan aan te schuiven, reserveren is niet nodig. Het restaurant kenmerkt zich door een uitstekende service en dienstverlening.

Bij de koffiecorner, in het entreegebied, wordt een heerlijke variatie aan koffie geschonken. Voor € 1,50 kunt u bijvoorbeeld genieten van een cappuccino, espresso of latte.

Openingstijden restaurant De Dilgt
08.00 - 20.00 uur
De keuken sluit om 19.00 uur.

Openingstijden Grand Café De Dilgt
Maandag t/m woensdag van 14.00 - 17.00 uur en donderdag t/m zondag van 14.00 - 19.00 uur.

Adres
Dilgtweg 3, Haren

Iets te vieren?

Wilt u een samenzijn of feest organiseren in het restaurant of Grand Café van De Dilgt? Wij helpen graag. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een goed verzorgd arrangement, high tea, lunch, buffet of diner.
Het Grand Café in De Dilgt is een sfeervolle en gezellige ontmoetingsplek. Regelmatig vinden er verjaardagsfeesten en andere samenkomsten plaats. Bezoekers ervaren het als een fijne plek.

Restaurant en Grand Café De Dilgt