Restaurant De Es

Restaurant De Es

Het restaurant in ZINN locatie De Es is dagelijks geopend voor bewoners, bezoek, buurtbewoners en andere geïnteresseerden. Geniet van koffie met iets lekkers, lunch, borrel of warme maaltijd. Van harte welkom!

Restaurant De Es bevindt zich in ZINN locatie De Es en is voor een ieder toegankelijk. U kunt hier uitgebreid en lekker eten voor weinig geld. Zo kunt u al voor € 7,60 genieten van een warme maaltijd. U bent van harte welkom om spontaan aan te schuiven, reserveren is niet nodig. Het restaurant is modern en sfeervol ingericht en kenmerkt zich door de servicegerichte bediening die graag even een praatje met u maakt. 

In De Es zijn twee huisartsenpraktijken (Jans en ten Kate) en een apotheek (Boots) gehuisvest. Wanneer u even moet wachten of te vroeg bij uw afspraak arriveert kunt u genieten van een heerlijke variatie aan koffie bij de koffiecorner, in het entreegebied. Voor € 1,50 kunt u bijvoorbeeld genieten van een cappuccino, espresso, latte of verse muntthee.

Openingstijden restaurant De Es
08.00 – 19.00 uur
De keuken sluit om 18.30 uur.

Adres
Beukenlaan 156, Groningen

Samenzijn of feest?

Wilt u een samenzijn of feest organiseren in het restaurant of Grand Café van De Es? Wij helpen graag. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een goed verzorgd arrangement, high tea, lunch, buffet of diner.