Geef een gift

Geef een gift

Om het aanbod van activiteiten levendig en actief te houden is sponsoring nodig. Sponsoring kleurt de wereld van de cliënten, zowel wonend bij ZINN als thuis.

Om vereenzaming te voorkomen biedt WelZINN een uitgebreid programma, gericht op het welzijn van ouderen. Er is aandacht voor kunst, muziek en cultuur. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom en dat heeft weer een positief effect op de gezelligheid en reuring in de ZINN locaties. Om het activiteitenaanbod levendig en actief te houden is sponsoring nodig.

Per jaar biedt WelZINN:

  • Minstens 5400 activiteiten, zoals fitgym, fotografie, yoga en de kunstclub
  • 240 grote evenementen, zoals optredens, theater en activiteiten op feestdagen
  • 170 uitstapjes

Voorbeelden van sponsoring:
Optredens - ook voor buurtbewoners
Eén keer in de veertien dagen biedt WelZINN optredens in één van de locaties van ZINN aan. Variërend van koren tot artiesten uit verschillende genres. Deze avonden worden bezocht door zo’n 200 bewoners en buurtbewoners.

Activiteiten in het weekend
Ook in de weekenden wil WelZINN graag activiteiten aanbieden, omdat ouderen dan meer eenzaamheid ervaren. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dansgroep, toneelstuk of High Tea.

Uitstapjes
WelZINN beschikt over zeven rolstoelbussen, waarmee bewoners van alle ZINN locaties minimaal één keer per maand een dag op reis kunnen. Vaak betreft dit een rondrit met een tussenstop. Het zou fantastisch zijn om de bewoners ook een uitje naar keuze aan te kunnen bieden.

Activiteiten tijdens feestdagen
WelZINN doet haar uiterste best om van elke feestdag iets speciaals te maken. Bijvoorbeeld door een speciaal hapje en drankje of een optreden.

Geef een gift