Appartement De Pelster

Appartement De Pelster

In een appartement in De Pelster woont u zelfstandig, maar wel met zorgmomenten en de zekerheid van 24-uurs zorg in de nabijheid.

De Pelster telt 40 appartementen met een oppervlakte van 45 m2. U kunt hier terecht voor:

  • Zelfstandig wonen met zorg

Informatie appartement
In De Pelster woont u in een mooi en ruim appartement, met een eigen kitchenette, sanitaire ruimte en slaapkamer. U kunt het appartement naar eigen smaak inrichten. De gemiddelde oppervlakte van een appartement bedraagt 45 m².

Toewijzing
Kandidaten met een zorgindicatie hebben voorrang op kandidaten zonder zorgindicatie. Om in aanmerking te komen heeft u een WLZ-indicatie (Wet Langdurige Zorg) nodig. Deze indicatie wordt, indien het noodzakelijk is dat er 24-uurs zorg in de nabijheid is, door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) afgegeven. U betaalt een eigen bijdrage aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor). De hoogte van de bijdrage wordt gebaseerd op de hoogte van het inkomen en eventueel vermogen. Mensen die een zorgprofiel 1 t/m zorgprofiel 4 toegewezen krijgen, kunnen terecht in De Pelster. Mensen met een hoger zorgprofiel kunnen terecht in een andere ZINN locatie.

Appartement De Pelster - ingericht
Appartement De Pelster - ingericht
Appartement De Pelster - afmetingen
Appartement De Pelster - afmetingen