Appartement Zuiderflat

Op de tweede etage van Zuiderflat wonen mensen met een indicatie voor somatische zorg en behandeling in een royaal en aangepast appartement.

Op de tweede etage van Zuiderflat kunt u terecht voor:

  • Zelfstandig wonen met intensieve zorg

In een appartement woont u volledig zelfstandig, maar wel met zorgmomenten en de zekerheid van 24-uurs zorg in de nabijheid. Het appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer en een grote sanitaire ruimte. De totale oppervlakte is circa 50 m2. Dit biedt u veel privacy en comfort. Daarnaast is er op deze etage een gezamenlijke huiskamer waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en een kopje koffie met elkaar kunnen drinken. Hier worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd. 

Toewijzing
Om in aanmerking te komen voor een appartement heeft u een WLZ-indicatie (Wet Langdurige Zorg) nodig. Deze indicatie wordt, indien het noodzakelijk is dat er 24-uurs zorg in nabijheid is, door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) afgegeven. Voor een appartement betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK. De hoogte van de bijdrage is gebaseerd op de hoogte van uw inkomen en uw eventuele vermogen.

Appartement circa 50 m2 - ingericht
Appartement circa 50 m2 - ingericht
Appartement 50 m2 - afmetingen
Appartement 50 m2 - afmetingen