Zorgappartement Zuiderflat

Wonen in een royaal zorgappartement met een gezamenlijke sfeervolle huiskamer in de groene wijk De Weijert-Zuid, dat is wonen in de Zuiderflat. 

Op de tweede etage zijn 13 zorgappartementen waar mensen terecht kunnen voor:
•    Wonen met intensieve verzorging en verpleging

Past wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging in de Zuiderflat bij u?
Als u graag zelfstandig wilt wonen met zorg in de buurt, dan is een zorgappartement in de Zuiderflat geschikt voor u. Zelfstandig wonen met alle voorzieningen die de Zuiderflat u biedt. Als u in de Zuiderflat komt wonen, maakt u samen met het zorgteam een zorgleefplan. In dit plan staat de zorg die u nodig heeft en die u op afgesproken momenten ontvangt.  Voor gezelligheid is er een gezamenlijke huiskamer waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten voor een kopje koffie en samen de maaltijden kunnen nuttigen. Ook worden hier regelmatig activiteiten georganiseerd. 

Informatie zorgappartement
Uw zorgappartement is royaal en beschikt over een woonkamer met open kitchenette, aparte slaapkamer en een sanitaire ruimte. De appartementen zijn 50m²  groot en bieden u veel privacy en comfort. 

Toewijzing
Om in aanmerking te komen voor een zorgappartement in de Zuiderflat heeft u een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) nodig. Deze indicatie wordt door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) afgegeven. U krijgt een Wlz-indicatie als het noodzakelijk is dat er 24-uurs zorg in nabijheid is. Voor het wonen in een zorgappartement betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK. De hoogte van de bijdrage is gebaseerd op de hoogte van uw inkomen
en uw eventuele vermogen.  
 
 

Meer weten over Zorgappartement Zuiderflat

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Neem contact op