Appartementen Chopin

Appartementen Chopin

Chopin is één van de prachtige woontorens met eigentijdse en ruime huurappartementen op het terrein van ZINN locatie De Dilgt in Haren.

In woontoren Chopin zijn twee type appartementen:

  • Appartement 120 m2

U beschikt over een riante en zonnige woonkamer met een luxe half open keuken, twee slaapkamers, een berging en een ruime badkamer. Elk appartement heeft twee Franse balkons met openslaande deuren. Huurprijs: vanaf € 1878,- per maand inclusief gas, water, elektra en de servicekosten.

  • Appartement 60 m2

U beschikt over een lichte woonkamer met een open keuken, slaapkamer, ruime badkamer én over een terras of Frans balkon met openslaande deuren. Huurprijs: vanaf € 1017,- per maand inclusief gas, water, elektra en de servicekosten.

Chopin
Verdeeld over 4 woonlagen bevinden zich in Chopin 22 appartementen. Er is een gezamenlijke huiskamer en een gezamenlijke, afgesloten fietsenberging. Daarnaast zit er een zorgpost in de woontoren én de bewoners kunnen een beroep doen op de huismeester. Chopin is één van de woontorens met eigentijdse huurappartementen op het terrein van ZINN locatie De Dilgt in Haren. Het terrein bevindt zich in een prachtige groene en landelijke omgeving.

Toewijzing
Een thuiszorgindicatie is een minimale vereiste om in aanmerking te komen voor een huurappartement in Chopin.  De appartementen worden door ZINN verhuurd.

Appartement Chopin 120 m2
Appartement Chopin 120 m2
Appartement Chopin 60 m2 - ingericht
Appartement Chopin 60 m2 - ingericht
Appartement Chopin 60 m2 - maten
Appartement Chopin 60 m2 - maten