Appartementen De Brink

In een appartement in De Brink woont u zelfstandig, maar wel met zorgmomenten en de zekerheid van 24-uurs zorg in de nabijheid.

De Brink telt 87 appartementen met een oppervlakte van 50, 60 en 70 m². U kunt hier terecht voor:

  • Zelfstandig wonen met zorg

In een appartement woont u zelfstandig, maar wel met zorgmomenten en de zekerheid van 24-uurs zorg in de nabijheid. U beschikt over een royaal appartement met een luxe keuken, aparte slaapkamer, ruime badkamer en een berging met een aansluiting voor de wasmachine en droger. Naast uw eigen bijdrage (zie alinea ‘toewijzing’) betaalt u voor de ruime appartementen van 60 en 70 m² een comforttoeslag van € 256,00- per maand. U betaalt geen comforttoeslag voor het appartement van 50 m² en wanneer u als echtpaar in het appartement van 60 of 70 m² woont.

Toewijzing
Om in aanmerking te komen voor een appartement heeft u een WLZ-indicatie (Wet Langdurige Zorg) nodig. Deze indicatie wordt, indien het noodzakelijk is dat er 24-uurs zorg in nabijheid is, door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) afgegeven. Voor een appartement betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK. De hoogte van de bijdrage is gebaseerd op de hoogte van uw inkomen en uw eventuele vermogen.