Zorgappartementen De Dilgt

Zorgappartementen De Dilgt

In een zorgappartement in ZINN locatie De Dilgt woont u zelfstandig, maar wel met 24-uurs zorg in de nabijheid.

De Dilgt heeft ruim 100 zorgappartementen. U kunt hier terecht voor:

  • Wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging
  • Wonen met intensieve verzorging en verpleging

In een zorgappartement woont u zelfstandig, maar wel met 24-uurs zorg in de nabijheid. U beschikt over een royaal appartement met een kitchenette en sanitaire ruimte. Voor echtparen zijn er twee aaneengeschakelde appartementen beschikbaar. Voor bewoners die vanuit hun Wlz-indicatie meer begeleiding en/of structuur nodig hebben, is er een gezamenlijke huiskamer beschikbaar. 

Toewijzing
Om in aanmerking te komen voor een appartement heeft u een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) nodig. Deze indicatie wordt door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) afgegeven. U krijgt een Wlz-indicatie als het noodzakelijk is dat er 24-uurs zorg in nabijheid is. Voor het wonen in een zorgappartement betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK. De hoogte van de bijdrage is gebaseerd op de hoogte van uw inkomen en uw eventuele vermogen.

Terrein van ZINN locatie De Dilgt
Op het terrein van De Dilgt biedt ZINN in Mozart, Chopin en vanaf de zomer van 2020 in Bach, Brahms en zorgvilla Verdi verzorging, verpleging en begeleiding. Meer over de zorg- en huurappartementen in Haren.

Meer weten over Zorgappartementen De Dilgt

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Neem contact op