Appartementen De Dilgt

Appartementen De Dilgt

In een appartement in De Dilgt woont u zelfstandig, maar wel met zorgmomenten en de zekerheid van 24-uurs zorg in de nabijheid.

De Dilgt telt 107 appartementen met een oppervlakte van circa 41 m². U kunt hier terecht voor:

  • Zelfstandig wonen met zorg
  • Wonen met intensieve zorg

In een appartement woont u zelfstandig, maar wel met zorgmomenten en de zekerheid van 24-uurs zorg in de nabijheid. U beschikt over een royaal appartement met woon/slaapkamer en sanitaire ruimte. Voor echtparen zijn er twee aaneengeschakelde appartementen beschikbaar. Samen kunt u de overige bewoners ontmoeten in de gezamenlijke huiskamer. 

Toewijzing
Om in aanmerking te komen voor een appartement heeft u een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) nodig. Deze indicatie wordt, indien het noodzakelijk is dat er 24-uurs zorg in nabijheid is, door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) afgegeven. Voor een appartement betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK. De hoogte van de bijdrage is gebaseerd op de hoogte van uw inkomen en uw eventuele vermogen. 

Appartement
Hieronder vindt u een schets van een appartement van circa 41 m2. Ook vindt u een schets van de mogelijkheid voor echtparen om samen te kunnen blijven wonen.