Appartementen Mozart

Appartementen Mozart

Mozart is één van de woontorens met eigentijdse huurappartementen op het terrein van ZINN locatie De Dilgt in Haren.

Een appartement in Mozart beschikt over een lichte woonkamer met een open keuken, slaapkamer, ruime badkamer en over een terras of Frans balkon met openslaande deuren.
Verdeeld over 5 woonlagen bevinden zich in Mozart 38 appartementen. Er is een gezamenlijke huiskamer en een gezamenlijke, afgesloten fietsenberging. Daarnaast zit er een zorgpost in de woontoren én de bewoners kunnen een beroep doen op de huismeester. Mozart is één van de woontorens met eigentijdse huurappartementen op het terrein van ZINN locatie De Dilgt in Haren. Het terrein bevindt zich in een prachtige groene en landelijke omgeving.

Appartement Mozart | 60 m2
Huurprijs: vanaf € 900,- per maand inclusief gas, water, elektra en de servicekosten. Huurtoeslag aanvragen is mogelijk.

Toewijzing
Een thuiszorgindicatie is een minimale vereiste om in aanmerking te komen voor een huurappartement in Mozart.  De appartementen hebben een sociale huurprijs (huurtoeslag mogelijk) en worden door ZINN verhuurd. Om in aanmerking te komen dient uw verzamelinkomen lager dan € 36.798,- te zijn.

Mozart - ingericht
Mozart - ingericht