Exclusieve woonvorm zorgvilla Verdi

Exclusieve woonvorm zorgvilla Verdi

In zorgvilla Verdi wordt een exclusieve, luxueuze woonvorm gerealiseerd. Een unieke woonvorm waarin ouderen met een zeer intensieve, lichamelijke zorg- en begeleidingsvraag kunnen wonen.

Op de stijlvol ingerichte eerste etage in deze prachtige zorgvilla biedt ZINN in zeven appartementen een nieuw woonzorgconcept. Een unieke woonvorm waar ouderen met een zeer intensieve, lichamelijke zorg- en begeleidingsvraag kunnen wonen. De twee- en driekamerappartementen met balkon vormen samen met een fraai ingerichte gezamenlijke living een exclusieve woonvorm waar deskundige zorgprofessionals royaal worden ingezet.

Zorgappartementen exclusieve woonvorm
In uw eigen appartement ontvangt u alle zorg die u nodig heeft. Door de royale inzet van zorgprofessionals is er veel ruimte voor individuele aandacht. 
Naast de mogelijkheid om in uw eigen appartement te vertoeven is er een fraai ingerichte, gezamenlijke living met luxe keuken. Hier voorziet de gastdame of -heer u van een heerlijk vers ontbijt. De gastdame of -heer kookt dagelijks een verse maaltijd in de gezamenlijke keuken. De tafel wordt stijlvol gedekt en het diner wordt geserveerd op chique servies. Uw partner en bezoek zijn van harte welkom om aan te schuiven bij het diner. Er worden verschillende activiteiten aangeboden. Zo wordt in de living een ‘Kleintje Klassiek’ georganiseerd, kunt u eropuit met de ZINN Touringcar of staat een vrijwilliger met duo-/ rolstoelfiets voor u klaar om een heerlijke fietstocht in de buitenlucht te maken. Bovendien worden in nabijgelegen woonzorglocatie De Dilgt met regelmaat concerten of workshops georganiseerd waar u van harte welkom bent.

Samen blijven wonen
Alle appartementen zijn uitstekend geschikt voor ouderen die samen willen blijven wonen. Ook wanneer één van beiden intensieve zorg behoeft, kunt u in zorgvilla Verdi terecht. Dat maakt deze woonvorm zo uniek.

De appartementen

Binnen deze luxueuze woonvorm zijn vier appartementen met één slaapkamer (68 m²) en drie appartementen met twee slaapkamers (80 m²). Het appartement kunt u volledig inrichten naar uw eigen smaak, met uw eigen meubels. Wooncomfort staat voorop in zorgvilla Verdi.
Elk appartement beschikt over een lichte en royale woonkamer met open keuken, badkamer met douche en toilet, berging en een apart toilet. Indien gewenst staat in de slaapkamer een aangepast bed dat bij uw zorgvraag past. In elk appartement zit een aansluiting voor persoonsalarmering. Zo bent u, in geval van nood, 24 uur per dag verzekerd van hulp of zorg die u op dat moment nodig heeft.

Verdi wordt toekomstbestendig, duurzaam gebouwd. Het is voorzien van een warmtepomp en daarmee gasloos. Door de warmtepompinstallatie blijft uw appartement in de winter comfortabel warm en in de zomer zorgt dit systeem voor de nodige verkoeling. De ramen van de appartementen (met uitzondering van de noordzijde) worden voorzien van zonwering aan de buitenzijde. De appartementen zijn voorzien van vloer- en wandafwerking.

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik in aanmerking voor de exclusieve woonvorm in zorgvilla Verdi?

Om in aanmerking te komen voor het wonen in zorgvilla Verdi heeft u een Wlz-indicatie voor beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging (zorgprofiel 6) of beschermd wonen met zeer intensieve zorg, vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op verzorging/verpleging (zorgprofiel 8) nodig.