Huurappartementen Chopin

Huurappartementen Chopin

Chopin is één van de prachtige woontorens met royale, eigentijdse huurappartementen op het terrein van ZINN locatie De Dilgt in Haren.

Chopin is een woontoren met 22 huurappartementen op het terrein van ZINN locatie De Dilgt. Het terrein bevindt zich in een prachtige groene en landelijke omgeving. Onderin de woontoren vindt u een thuiszorgpost van ZINN Thuiszorg en een ontmoetingsruimte met een terras waar u andere bewoners kunt ontmoeten. Buiten is een gezamenlijke, afgesloten berging waar u uw fiets/scootmobiel kunt stallen. In woontoren Chopin zijn twee type huurappartementen:

  • Huurappartement 120 m²

U beschikt over een riante en zonnige woonkamer met een luxe half open keuken, twee slaapkamers, een berging en een ruime badkamer. Elk appartement heeft twee Franse balkons met openslaande deuren. De huurprijzen vindt u in de tarievenlijst en zijn inclusief gas, water, elektra en de servicekosten.

  • Huurappartement 60 m²

U beschikt over een lichte woonkamer met een open keuken, slaapkamer, ruime badkamer én beschikt over een terras (begane grond) of Frans balkon met openslaande deuren. De huurprijzen vindt u in de tarievenlijst en zijn inclusief gas, water, elektra en de servicekosten.


Toewijzing
Een thuiszorgindicatie is een minimale vereiste om in aanmerking te komen voor een huurappartement in Chopin.  De appartementen worden door ZINN verhuurd.

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik in aanmerking voor een zorg- of huurappartement van ZINN?

Zorgappartement
In uw zorgappartement woont u met een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg). Deze indicatie krijgt u indien het CIZ (Centrum Indicatiestelling zorg) bepaalt dat u 24 uur nabijheid van zorg nodig heeft. U kunt gebruik maken van de gezamenlijke ontmoetingsruimte waar gezelligheid, aandacht en structuur aan de dag geboden wordt.

Huurappartement
In uw huurappartement woont u zelfstandig en krijgt u de zorg die u nodig heeft, vanuit een thuiszorgindicatie. In uw appartement is een persoonsalarmering aangesloten, waardoor u in geval van nood verzekerd bent van de hulp of zorg die u op dat moment nodig heeft.

Wat kost het om te wonen in een zorg- of huurappartement?

Zorgappartement
Afhankelijk van uw inkomen en eventueel vermogen betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor). Voor de zorgappartementen betaalt u naast uw eigen bijdrage ook een comforttoeslag. De hoogte van de comforttoeslag verschilt per zorgappartement en kunt u vinden op de tarievenlijst.

Huurappartement
U huurt het appartement van ZINN. De huurprijzen vindt u in de tarievenlijst

Meer weten over Huurappartementen Chopin

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Neem contact op