Studio De Brink

Studio De Brink

In de studio's in De Brink bieden we diverse vormen van zorg aan. Elke bewoner heeft een eigen studio met sanitaire voorziening en samen delen zij een sfeervolle huiskamer.

De Brink telt 111 studio's met een oppervlakte van circa 25m². Daarnaast zijn er nog een aantal plus-studio's van circa 41 m2. U kunt hier terecht voor: 

  • Wonen met dementie
  • Wonen met intensieve zorg
  • Revalidatie
  • Palliatieve zorg

Woongroepen voor mensen met dementie

De Brink heeft 6 woongroepen voor mensen die begeleiding bij dementie nodig hebben. Elke woongroep bestaat uit tien studio’s met een royale gezamenlijke huiskamer, waar de tien bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Vanuit elke huiskamer kunt u plaatsnemen op het balkon of een ruim terras. In de huiskamer is een aantal uren per dag een gastheer/-vrouw aanwezig die zorg draagt voor de maaltijden, huiselijke sfeer, dagindeling, activiteiten en structuur. Elke bewoner beschikt over een eigen studio met sanitaire voorziening. Om een indruk te krijgen van de studio kunt u de afbeeldingen onderaan deze pagina bekijken.

In De Brink zijn 4 plus-studio's. Dit is een ruimere studio van zo'n 41 m2. Hiervoor betaalt u een extra bedrag per maand.

Groenebrink is een kleinschalige woonetage in De Brink. De appartementen in Groenebrink zijn groter dan de studio zoals hieronder. Daarnaast is aanvullende zorg en extra service aanwezig. Hiervoor geldt een comforttoeslag.

Woongroepen voor mensen die intensieve zorg nodig hebben

De Brink heeft 2 woongroepen voor mensen die intensieve zorg nodig hebben. Elke woongroep bestaat uit tien studio’s met een royale gezamenlijke huiskamer, waar de tien bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Vanuit elke huiskamer kunt u plaatsnemen op het balkon of een ruim terras. In de huiskamer is een aantal uren per dag een gastheer/-vrouw aanwezig die zorg draagt voor de maaltijden, huiselijke sfeer, dagindeling, activiteiten en structuur. Elke bewoner beschikt over een eigen studio met sanitaire voorziening. Om een indruk te krijgen van de studio kunt u de afbeeldingen onderaan deze pagina bekijken.

In De Brink zijn 2 plus-studio's. Dit is een ruimere studio van zo'n 41 m2. Hiervoor betaalt u een extra bedrag per maand.

Studio voor mensen die revalideren

In De Brink zijn 27 zorgstudio’s beschikbaar voor revalidatie. Ruime eenpersoonskamers met eigen sanitair en de beschikking over een gezellige, gezamenlijke woonkamer. Om een indruk te krijgen van de studio kunt u de afbeeldingen onderaan deze pagina bekijken.

Studio's voor mensen die palliatieve zorg nodig hebben

Vier studio’s mét eigen sanitaire voorzieningen zijn ingericht op palliatieve zorg. Een team van medewerkers is expert in de zorg rondom de laatste levensfase en ook voor het welzijn is aandacht. Wensen en inbreng van de cliënt en familie zijn de leidraad in de zorg. Deskundige zorg is 24 uur per dag aanwezig. Om een indruk te krijgen van de studio kunt u de afbeeldingen onderaan deze pagina bekijken.

Appartement circa 25 m2 - ingericht
Appartement circa 25 m2 - ingericht
Appartement circa 25 m2 - afmetingen
Appartement circa 25 m2 - afmetingen