Zorgstudio De Burcht

Zorgstudio De Burcht

In de zorgstudio's in De Burcht bieden we diverse vormen van zorg aan. Elke bewoner heeft een eigen studio met sanitaire voorziening en samen delen zij een sfeervolle huiskamer.

De Burcht heeft ruim 100 zorgstudio's . U kunt hier terecht voor: 

  • Wonen met intensieve dementiezorg
  • Wonen met intensieve verzorging en verpleging

Wonen met intensieve dementiezorg
De Burcht heeft acht woongroepen voor mensen met dementie. Op elke woongroep vindt u tien zorgstudio’s en een royale gezamenlijke huiskamer, waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Elke bewoner heeft een eigen zorgstudio van circa 20 m² en deelt de sanitaire ruimte met de buurman of -vrouw. In de huiskamer is overdag een woonassistent aanwezig die zorg draagt voor de huiselijke sfeer, maaltijden, dagindeling, activiteiten en structuur. De woongroepen op de begane grond hebben toegang tot de prachtige besloten tuin.

Wonen met intensieve verzorging en verpleging
De Burcht heeft vier woongroepen voor mensen die intensieve, lichamelijke zorg nodig hebben. Op elke woongroep vindt u acht zorgstudio’s en een gezellige, gezamenlijke huiskamer, waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Elke bewoner heeft een eigen zorgstudio van circa 20 m² en deelt de sanitaire ruimte.  In de huiskamer is overdag een woonassistent aanwezig die zorg draagt voor de huiselijke sfeer, maaltijden, structuur, dagindeling en activiteiten.

 

Toewijzing
Om in aanmerking te komen voor bovenstaande zorgstudio's in De Burcht heeft u een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) nodig. Deze indicatie wordt door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) afgegeven. U krijgt een Wlz-indicatie als het noodzakelijk is dat er 24-uurs zorg in nabijheid is. Voor het wonen in een zorgstudio betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK. De hoogte van de bijdrage is gebaseerd op de hoogte van uw inkomen en uw eventuele vermogen.

Meer weten over Zorgstudio De Burcht

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Neem contact op