Studio De Burcht

Studio De Burcht

In de studio's in De Burcht bieden we diverse vormen van zorg aan. Elke bewoner heeft een eigen studio met sanitaire voorziening en samen delen zij een sfeervolle huiskamer.

De Burcht telt 125 studio's met een oppervlakte van circa 20 m² tot 41 m2. U kunt hier terecht voor: 

  • Wonen met dementie
  • Wonen met intensieve zorg

Woongroepen voor mensen met dementie

De Burcht heeft 8 woongroepen voor mensen die begeleiding bij dementie nodig hebben. Elke woongroep bestaat uit tien studio’s met een royale gezamenlijke huiskamer, waar de tien bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Vanuit de woongroepen op de begane grond kunt u een rondje lopen in de besloten tuin. In de huiskamer is een aantal uren per dag een gastheer/-vrouw aanwezig die zorg draagt voor de maaltijden, huiselijke sfeer, dagindeling, activiteiten en structuur. Elke bewoner beschikt over een eigen studio en de sanitaire voorziening wordt gedeeld. Om een indruk te krijgen van de studio kunt u de afbeeldingen onderaan deze pagina bekijken.

Woongroepen voor mensen die intensieve zorg nodig hebben

De Burcht heeft 5 woongroepen voor mensen die intensieve zorg nodig hebben. Elke woongroep bestaat uit tien studio’s met een royale gezamenlijke huiskamer, waar de tien bewoners elkaar kunnen ontmoeten. In de huiskamer is een aantal uren per dag een gastheer/-vrouw aanwezig die zorg draagt voor de maaltijden, huiselijke sfeer, dagindeling, activiteiten en structuur. Elke bewoner beschikt over een eigen studio en de sanitaire voorziening wordt gedeeld. Om een indruk te krijgen van de studio kunt u de afbeeldingen onderaan deze pagina bekijken.