Zorgstudio De Dilgt

Zorgstudio De Dilgt

Wonen in een eigen, ruime zorgstudio en een gezamenlijke, sfeervolle huiskamer.

De Dilgt telt 80 zorgstudio's. U kunt hier terecht voor: 

  • Wonen met intensieve dementiezorg

De Dilgt heeft acht woongroepen voor mensen met dementie. Op elke woongroep vindt u tien zorgstudio’s en een gezamenlijke huiskamer, waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Elke bewoner heeft een eigen zorgstudio van circa 20 m² en deelt de sanitaire ruimte met de buurman of -vrouw. In de huiskamer is overdag een woonassistent aanwezig die zorg draagt voor de huiselijke sfeer, maaltijden, structuur, dagindeling en activiteiten. Alle bewoners hebben toegang tot de prachtige, besloten tuin.

De Cirkel
Naast bovengenoemde woongroepen voor mensen met dementie kent De Dilgt nog een woonvorm voor deze doelgroep, namelijk De Cirkel. Wilt u meer weten of De Cirkel, klik dan hier


Toewijzing
Om in aanmerking te komen voor bovenstaande zorgstudio's in De Dilgt heeft u een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) nodig. Deze indicatie wordt door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) afgegeven. U krijgt een Wlz-indicatie als het noodzakelijk is dat er 24-uurs zorg in nabijheid is. Voor het wonen in een zorgstudio betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK. De hoogte van de bijdrage is gebaseerd op de hoogte van uw inkomen en uw eventuele vermogen.

Twee appartement van circa 19 m2 - ingericht
Twee appartement van circa 19 m2 - ingericht

Meer weten over Zorgstudio De Dilgt

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Neem contact op