Studio De Es

Studio De Es

In een woongroep in De Es bieden we zorg aan 10 bewoners. Elke bewoner heeft een eigen studio met sanitaire voorziening en samen delen zij een sfeervolle huiskamer.

De Es telt 80 studio's met een oppervlakte van circa 20 m2. U kunt hier terecht voor:

  • Wonen met dementie
  • Wonen met intensieve zorg

Informatie woongroepen
De Es heeft 8 woongroepen voor mensen die intensieve verpleegzorg nodig hebben (somatische en psychogeriatrische zorg). Elke woongroep bestaat uit tien studio’s met een royale gezamenlijke huiskamer van circa 90 m², waar de tien bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Hier is een aantal uren per dag een gastheer/-vrouw aanwezig die zorg draagt voor de maaltijden, huiselijke sfeer, dagindeling, activiteiten en structuur. Elke bewoner beschikt over een eigen studio van circa 20 m² met sanitaire voorziening.

Toewijzing
Om in aanmerking te komen voor een appartement heeft u een WLZ-indicatie (Wet Langdurige Zorg) nodig. Deze indicatie wordt, indien het noodzakelijk is dat er 24-uurs zorg in nabijheid is, door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) afgegeven. Voor een appartement betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK. De hoogte van de bijdrage is gebaseerd op de hoogte van uw inkomen en uw eventuele vermogen.

Appartement circa 20 m2 - ingericht
Appartement circa 20 m2 - ingericht
Appartement circa 20 m2 - afmetingen
Appartement circa 20 m2 - afmetingen