Zorgstudio De Es

Zorgstudio De Es

Wonen in een ruime zorgstudio met eigen sanitair en een gezamenlijke, sfeervolle huiskamer.

De Es telt 80 zorgstudio's met eigen badkamer. U kunt hier terecht voor:

  • Wonen met intensieve dementiezorg
  • Wonen met intensieve verzorging en verpleging


Wonen met intensieve dementiezorg
De Es heeft vier woongroepen voor mensen met dementie. Op elke woongroep vindt u tien zorgstudio’s van circa 20 m² en een royale gezamenlijke huiskamer, waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten. In de huiskamer is overdag een woonassistent aanwezig die zorg draagt voor de huiselijke sfeer, maaltijden, dagindeling, activiteiten en structuur.

Wonen met intensiever verzorging en verpleging
De Es heeft vier woongroepen voor mensen die intensieve, lichamelijke zorg nodig hebben. Op elke woongroep vindt u tien zorgstudio’s van circa 20 m² en een royale gezamenlijke huiskamer, waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten. In de huiskamer is overdag een woonassistent aanwezig die zorg draagt voor de huiselijke sfeer, maaltijden, dagindeling, activiteiten en structuur.


Toewijzing
Om in aanmerking te komen voor een zorgstudio in De Es heeft u een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) nodig. Deze indicatie wordt door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) afgegeven. U krijgt een Wlz-indicatie als het noodzakelijk is dat er 24-uurs zorg in nabijheid is. Voor het wonen in een zorgstudio betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK. De hoogte van de bijdrage is gebaseerd op de hoogte van uw inkomen en uw eventuele vermogen.

Meer weten over Zorgstudio De Es

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Heeft u vragen of wilt u graag een medewerker spreken? Onze medewerkers van het Servicepunt staan u graag te woord.

Neem contact op